• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bandalovski: Revanširaćemo se i Zvezdi!

Autor mondo.rs

Defanzivac Partizana očekuje da crno-beli u narednom derbiju pobede Crvenu zvezdu i tako joj se revanšira za dva poraza ove sezone.

 Ivan-Bandalovski-FK-Partizan-revans-Crvenoj-Zvezdi. Izvor: MN PRESS

Ivan Bandalovski je "procvetao" kod trenera Ivana Tomića.

U prvom delu sezone bugarski fudbaler bio je u "drugom planu" kod trenera Zorana Milinkovića i Ljubinka Drulovića, ali mu je novi šef stručnog štaba pružio priliku i od prolećnog dela je starter na poziciji desnog beka na većini utakmica.

"Drago mi je što smo se revanširali Čukaričkom za dva uzastopna poraza, svi se nadamo da ćemo tako i Crvenoj zvezdi, ima još jedan večiti derbi", počeo je Bandalovski za klupski sajt, uveren da "parni valjak" igra mnogo bolje nego u prvom delu sezone.

"Vidi se razlika, igramo mnogo bolje u odnosu na prošlu godinu. Mi smo Partizan, svaku utakmicu idemo na pobedu. Rezultati govore da ekipa igra bolje nego ranije. Tomić je odličan trener, profesionalac, forsira napadačku igru, to mi se mnogo sviđa. Hvala mu što mi daje šansu u kontinuitetu, još ispred Miroslava Vulićevića, odličnog igrača".

Izvor: MN PRESS


Upravo protiv "brđana" Ivan je imao peh da postigne autogol, ali ga je spasao zemljak Valeri Božinov.

"Božinov nije spasao samo mene, već celu ekipu. Posao mu je da daje golove, odličan je igrač, očekujem da i u nastavku sezone često bude strelac", veruje u saigrača defanzivac "parnog valjka".

Bandalovski kaže da mu odgovara saradnja po desnoj strani sa Alenom Stevanovićem.

"Alen je majstor fudbala, dugo je igrao u Italiji, bio u Interu. Zaslužuje da igra za velike evropske ekipe. Presrećni smo što imamo i Nemanju Mihajlovića, teško ga je čuvati čak i na treningu", hvali saigrače bugarski internacionalac.

Cilj je trofej u Kupu, ali Partizan nema baš tako povoljan rezultat posle prvog meča polufinala protiv Spatraka. U Beogradu je bilo "mršavih" 0:0.

"Možemo da pobedimo sve ekipe u Srbiji. Protiv Spartaka nismo imali ni sreće, uprkos tome što smo uputili više od 20 šuteva u gol. Velika nam je želja da osvojimo Kup, jedva čekamo revanš u Subotici", kaže Bandalovski.

U međuvremenu, dok nije igrao, izgubio je status reprezentativca Bugarske.

"Pričaću sa selektorom, u prijateljskim utakmicama protiv Portugalije i Makedonije hteo je da isproba neke nove igrače. Osam godina igram za reprezentaciju, imam i dalje mesta", očekuje povratak u nacionalni tim Ivan Bandalovski.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC