• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

TV Partizan: O dugu FK Crvena zvezda i Hrvatima!

Autor mondo.rs

"Centralna informativna emisija" crno-belih, kako je popularno nazvana, bavila se mnogim aktuelnim i škakljivim temama, o kojima je govorio jedan od autora, Željko Pantić.

U sredu predveče na YouTube kanalu "DanasConferences" objavljena je 23. epizoda "Partizanovog vesnika", iza koje stoji produkcija TV Partizan.

"Centralna informativna emisija" crno-belih, kako je popularno nazvana, bavila se mnogim aktuelnim i škakljivim temama, o kojima je govorio jedan od autora, Željko Pantić.

On je, između ostalog, pitao da ko je kriv za 50 miliona evra duga koji je napravio Fudbalski klub Crvena zvezda, kao i da li je moguće da je Tomislav Karadžić obezbedio Partizanu šest uzastopnih titula.

"Da li je Zvezda možda trebalo da ima 11 titula u nizu?", pitao je.

Potom je, komentarišući navodne optužbe "druge strane" o tome da je "Partizan hrvatski klub", naveo i primer iz Zagreba, gde je jedan od listova objavio tekst u kom se tvrdi da je zapravo "Partizan uništio hrvatski fudbal, uzimajući najbolje igrače i odvodeći ih u Beograd".

Pantić je potom nabrajao i legende crveno-belih poreklom iz Hrvatske, tvrdeći da je "Zvezda, kao srpski klub, dovela Branka Zebeca, bivšeg fudbalera Nezavisne Države Hrvatske"...

Uostalom, poslušajte!

U poslednjoj u nizu, 23. epizodi koju je objavio TV Partizan, autor emisije Željko Pantić govorio je o "fabrikovanju", "izvrtanju istorije" i dugu FK Crvena zvezda.
Izvor: YouTube/FK Partizan/Danas




Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC