• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Pep, spremi se, čeka te težak posao"

Autor mondo.rs

Ser Aleks Ferguson ocenio je da Pepu Gvardioli neće biti lako u Mančester sitiju, ali da veruje da će imati uspeha u Premijer ligi.

Pep Gvardiola od leta će se susresti sa velikim izazovom. Španski trener će nakon što mu istekne ugovor sa Bajernom iz Minhena preuzeti Mančester siti.

Iskusni trenerski "vuk" Aleks Ferguson, koji je godinama predvodio Mančester junajted, naglašava da Gvardiola mora da se spremi za paklen posao.

"Mančester siti je napravio dobar posao angažovanjem Pepa, ali Špancu neće biti lako. Engleski fudbal nije lak i to će vam reći svaki strani trener koji dođe u Englesku. Arsen Venger je to rekao nekoliko meseci pošto je preuzeo Arsenal, a isto je pričao i Žoze Murinjo", rekao je Ferguson za "Skaj sport".

Legendarni trener Junajteda smatra da će Gvardiola imati uspeha u Sitiju, ali ne kao u Barseloni sa kojom je osvojio sve trofeje.

"Pep će biti uspešan, ali mislim da neće moći da ponovi uspeh koji je ostvario u Barseloni, pošto je to bio veoma visok standard, oni su bili najbolji. Bez sumnje Pep ima fantastičnu radnu etiku i trenerske sposobnosti i mnogo zahteva na svim treninzima. Svako ko misli da neće naporno raditi u Sitiju, neće se dugo zadržati u tom klubu", rekao je Ferguson.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC