• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Vijeira sebičan, sa Kataijem se nikad ne zna"

Autor mondo.rs

Trener Zvezdinih fudbalera, Miodrag Božović, u svom stilu odgovarao na pitanja novinara o pojedinim igračima svog tima.

 Miodrag Božović o igračima Fk Crvena zvezda Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Raspoložen je bio trener Crvene zvezde, Miodrag Božović, na konferenciji za medije uoči derbija sa Vojvodinom (subota, 18 časova).

U svom stilu odgovarao je na pitanja novinara, a posebno su zanimljivi bili komentari vezani za nastupe najboljih strelaca tima, Uga Vijeire i Aleksandra Kataija.

Portugalac je vezao devet utakmica u kojima je postigao makar jedan gol i ako pogodi metu i u Novom Sadu, nadmašiće rekord Damira Čakara iz 2001. godine, kada je napač Sutjeske, takođe, u devet uzastopnih utakmica bio strelac.

"To bi bio veliki uspeh za celu ekipu. Nadam se da će mu, ako bude šanse, neko pomoći da to i napravi", istakao je Božović.

Trener crveno-belih potom je upitan da li Vijeiri zamera što ponekad ume i da bude sebičan, odnosno da šutira ili dribla u situaciji kada je možda bolje da proigra saigrača.

"Ja mu zameram, ali šta da mu radim. Ne samo ja, nego i igrači, ali on je takav, možda zato i daje golove. Obično su špicevi sebični", sa osmehom je konstatovao je Božović.

Tema je bio i Aleksandar Katai.

"Katai nije dao gol u Novom Pazaru, ali za mene igra dobro", pohvalio ga je Božović, a zatim nasmejao mnoge kada je upitan da li se jedan od najboljih igrača Crvene zvezde ove sezone možda posebno priprema za duel sa Vojvodinom, pošto je veći deo karijere proveo u tom klubu.

"Sa njim se nikad ne zna šta će biti. Specijalna priprema može da bude samo gledanje u pasulj".

Kahriman o produžetku ugovora i povratku u Novi Sad

Damir Kahriman i Crvena zvezda, kako stvari stoje, nastaviće saradnju i naredne sezone: "Lepo mi je ovde i prija mi što Zvezda hoće da produžimo ugovor. Imali smo razgovor pre mesec i po dana, možda više, tako da je sve u najboljem redu što se tiče toga", otkrio je iskusni čuvar mreže, koji će se posle dugo vremena vratiti na stadion "Karađorđe", na kojem je od 2006. do 2008. čuvao gol Vojvodine: "Mogu da kažem da nas u subotu očekuje divan ambijent, a nadam se da će i utakmica biti super. Jedva čekamo da počne".

Novinare je interesovalo i da li će u finišu sezone, pošto je šampionski pehar već pred vratima stadiona Rajko Mitić, nešto veću minutažu, pored igrača iz omladinskog pogona, početi da dobijaju Petar Orlandić, Zoran Rendulić i Dušan Anđelković.

"Orlandić je zarobljenik pravila da u timu mogu da budu samo dva igrača iz bivše Jugoslavije. U slučaju da hoću da mu dam šansu, onda ne bih mogao da računam na Ibanjeza ili Babunskog. Što se tiče Rendulića i Anđelkovića, dobili su šansu protiv Zvijezde 09 u Bijeljini".

Božović je najavio i da bi Damijen Le Talek, koji je doveden kao zadnji vezni, ubuduće mogao da ima nešto ofanzivniju ulogu, dok bi se na tu poziciju vratio Mičel Donald.

"Le Talek je u Novom Pazaru namestio gol i postigao jedan. On je igrač koji mnogo trči i ima širok radijus dejstva. Sigurno je da bolje igramo kad je Donald ispred odbrane i vrši korekcije u veznom redu".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC