• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čelsi u ponedeljak dobija menadžera!

Autor mondo.rs

Nije u pitanju igra rečima. Čelsi ovog ponedeljka tj. sutra dobija novog menadžera.

 Antonio Konte preuzima Čelsi Izvor: MONDO/Predrag Vujić
Izvor: MONDO/Predrag Vujić

Konačno!

Posle mnogo spekulacija, desetine trenera koji su dovedeni u vezu sa Čelsijem, pa premišljanja čoveka koga je izabrao Roman Abramovič, fudbaleri tima sa "Stamford bridža" će od ponedeljka znati sa kim će sarađivati u narednoj sezoni.

Italijanski trener Antonio Konte odlučio je da prihvati ponudu Čelsija i da potpiše ugovor sa ovim timom kada završi sa obavezama u italijanskoj reprezentaciji ovog leta.

Kako javlja "italijanski stručnjak za transfere" Đanluka di Marcio, koji zaista retko greši, Antonio Konte je uočen u Londonu i očekuje se da će ovaj 46-godišnjak u ponedeljak pružiti ruku Romanu Abramoviču i njegovim saradnicima.

Čelsi je bez menadžera od 17. decembra kada je otkaz dobio Žoze Murinjo, a u klubu su do kraja sezone tim poverili Gusu Hidinku, koji još uvek nije poražen u Premijer ligi, ali je u Ligi šampiona zaustavljen u osmini finala od Pari sen Žermena.

Prethodnih dana se spekulisalo da bi Konte mogao da se "zahvali" Čelsiju jer mu "se još radi sa Italijom", te da bi vlasnik mogao da mu se meša u posao, što je razlog zbog kog je i napustio Juventus, ali će po svemu sudeći do 2019. godine voditi "plavce".

Antonio Konte je trenersku karijeru počeo u Arecu, pa je dobre rezultate beležio sa Barijem, da bi posle Sijene i Atalante preuzeo Juventus sa kojim je osvojio tri uzastopne titule u Seriji A. Od 2014. godine vodi reprezentaciju Italije.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC