• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljuti Siniša: Sedam dana karantina!

Autor mondo.rs

Izolacija od "spoljnih uticaja", veruje Siniša Mihajlović, mogla bi da pomogne Milanu u narednim utakmicama u kojima će pokušati da izbore izlazak u Evropu.

Trener Milana Siniša Mihajlović rekao je da je nezadovoljan igrom svojih fudbalera zbog poraza od Atalante u prvenstvu i dodao da će ekipa biti u karantinu do utakmice sa Juventusom naredne nedelje.

Izolacija od "spoljnih uticaja", veruje Siniša Mihajlović, mogla bi da pomogne Milanu u narednim utakmicama u kojima će pokušati da izbore izlazak u Evropu. Ali, da li će to biti previše za fudbalere ovog kluba?


Milan je danas izgubio u Bergamu protiv Atalante sa 1:2 i osvojio je samo dva boda u poslednje četiri utakmice.

"Dva boda u četiri utakmice, to je neprihvatljivo. Izvinjavam se navijačima i preuzimam odgovornost. Sada ćemo ići u karantin dok se situacija ne poboljša. Upozorio sam ekipu da stvari moraju da budu drugačije. U fudbalu ništa ne može da se uzme zdravo za gotovo. Sada moramo da pazimo šta rade ekipa iza nas, a ide nam utakmica sa Juventusom. Moramo da igramo sa pravim stavom", rekao je Mihajlović, preneo je sajt Gol.

Roso-neri su danas poveli golom Luisa Adrijana iz penala, a Atalanta je preokrenula preko Maurisija Pinilje i Alehandra Gomeza.

"Idemo u karantin da pokušamo da pronađemo rešenje. Ako sam posle 31 utakmice u Seriji A i dalje ovde i pričam iste stvari, to znači da postoje slabosti. Očigledno je da postoje oblasti koje čak i treningom i posvećenošću ne možemo da poboljšamo", rekao je bivši selektor Srbije Mihajlović.

Posle 31 kola Milan zauzima šesto mesto na tabeli sa 49 bodova i ima šest bodova manje od gradskog rivala Intera, koji se nalazi na petom mestu, koje vodi u kvalifikacije za Ligu Evrope.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC