• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

UEFA blaga prema Hrvatima - simbolična kazna

Autor mondo.rs

Strah u Hrvatskoj da će njihova mlada reprezentacija biti kažnjena oduzimanjem bodova zbog administrativne greške - bio je neopravdan. Samo novčana kazna.

 UEFA-kaznila-HNS-sa-5000-evra. Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Stručni štab mlade reprezentacije Hrvatske je na meču protiv Estonije napravio krupan administrativni propust, pa je na toj utakmici zaigrao fudbaler koji nije bio u službenom zapisniku, ali se čini da kazna UEFA ipak neće biti krupna.

Hrvatski nogometni savez (HNS) saopštio je da je zbog ovog propusta od disciplinske komisije UEFA dobio, kako kažu i hrvatski mediji, vrlo blagu kaznu te će na "evropski" račun zbog toga uplatiti samo 5000 evra.

Strahovalo se u Hrvatskoj da će zbog nastupa Ivana Fiolića, momka koji nije bio u službenom zapisniku, UEFA odlučiti da kazni HNS oduzimanjem bodova za ostvarenu pobedu (2:1), ili čak izbacivanja iz kvalifikacija, ali su ovog puta "disciplinci" bili prilično blagi.

"Hrvatski nogometni savez proteklih je dana bio u stalnoj komunikaciji s Uefom, dostavljeno je temeljno objašnjenje situacije, a navedene argumente Disciplinska komisija je u celosti uvažila te je prihvaćen stav HNS-a kako se radi o tehničkom propustu manjeg značaja koji ne zahteva teže sankcije već simboličnu kaznu", stoji u saopštenju HNS.

Podsetimo, slično grešku napravio je mladi tim Dinama iz Zagreba koji je, uprkos pobedi nad Anderlehtom u Ligi šampiona, ipak izbačen iz tog takmičenja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC