• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fudbaleri ex-YU za djecu s posebnim potrebama

Autor mondo.ba

Humanitarnu utakmicu odigrale su fudbalske zvijezde iz Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske a sav prihod je otišao u Dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama u Modriči .

 Humanitarna utakmica u Modriči: Hrvatske zvijezde - Fondacija Petar Jelić Izvor: MONDO/Slađan Jeremić

Pred oko hiljadu ljibitelja fudbala na stadionu "Dr Milan Jelić" pobijedila je humanost, iako je rezultat na kraju pripao ekipi Humanih hrvatskih zvijezda protiv tima Fondacija "Petar Jelić" (5:4).

Pogotke za domaćine postigli su Nikić, Orlandić (dva) i Sarkić, dok su strijelci za goste iz Hrvatske bili Goran Vlaović, Zekić, Neretljak, Ačkar i Bičanić.

Početni udarac na utakmici izveli su dječak iz Dnevnog centra za djecu sa posebnim potrebama i Ljupko Petrović, trener koji je sa Crvenom zvezdom popeo se na krov Evrope.

U loži stadiona bili su i generalni sekretar Fudbalskog saveza Republike Srpske Rodoljub Petković i Darko Ljubojević, potpredsjednik FS Bosne i Hercegovine.

Sav prikupljeni novac je usmjeren u Dnevni centar za djecu sa posebnim potrebama Modriče.

„Nema sumnje da je rat donio svima puno nedaća u svakom pogledu. U ljudskom, sportskom, ekonomskom. Svi će vam reći da su za zajedničko regionalno takmičenje. I mislim da bi prvih godina to donijelo dobre rezultate. Pitanje je šta bi to donijelo nakon nekog vremena kada bi to postalo navika. U početku bi to bio veliki izazov, ali ne proba li se neće se ni znati da li bi to donijelo dobre rezultate“, izjavio je Dražen Ladić, nekadašnji golman Dinama i selekcije Hrvatske.

FONDACIJA „PETAR JELIĆ“: Supić, Gavrić, Orlandić, Jelić, Damjanović, Drinić, Mitrić, Milanović, Radić, Kojić, Mamuzić. Još su igrali: Tripić, Jašarević, Sarkić, Pročikević. Trener: Marko Stojić.

HUMANI ZVIJEZDE HRVATSKE: Ladić, Lučić, Ilić, Živković, Bičanić, Jukić, Ačkar, Mujčin, Vlaović, Babić, Kazić. Još su igrali: Reljanović, Labak, Zekić, Tušek, Ćutić, Neretljak, Šivak. Trener: Ivica Grnja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC