• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić: Mnogo sitnih pobjeda

"Zadovoljan sam, a siguran sam da i igrači idu kući sa takvim osjećanjem", rekao je selektor Srbije poslije pobjede nad Južnom Korejom.

 Antić: Mnogo sitnih pobjeda Izvor: MONDO

Radomir Antić rekao je uoči utakmica sa Sjevernom Irskom i Južnom Korejom da će se iz Velike Britanije vratiti kao pobjednik.

Kada je to rekao, nije mislio na pobjede u rezultatskom smislu, mada je sigurno da mu dva puta po 1:0 protiv više nego solidnih protivnika nimalo ne smeta.

"Tokom ove turneje nisam toliko obraćao pažnju na rezultate. Probali smo nove sisteme igre i imali trojicu fudbalera koji do sada nisu bili reprezentativci. Stekli smo nova iskustva, a ja sam imao mnogo mojih, sitnih pobjeda",
poručio je selektor Srbije, a prenose "Večernje novosti".

Kada je upitan da li je zadovoljan što je ekipa zabilježila dva "minimalca", strateg "orlova" rekao je da "Srbi ne bi bili to što jesu, kada ne bi postavljali takvu vrstu pitanja".

Utakmicu sa Korejom na stadionu Fulama, dobijenu golom Nikole Žigića već u sedmom minutu, okarakterisao je "fizički izuzetno zahtjevnom".

"Njih je negativan rezultat tjerao da se dodatno trude. Vjerujte da 27 utakmica bez poraza daje ekipi moral i želju da tu seriju sačuva. Takav niz je u fudbalu privilegija, više od igre",
rekao je Antić.

"Zadovoljan sam, a siguran sam da i igrači idu kući sa takvim osjećanjem. Naročito me raduje dobra organizacija igre prilikom prekida. Ovo je dobar put, koji smo izabrali i kojim ćemo nastaviti da idemo",
zaključio je srpski selektor.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC