• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ĆIRO: Portugalci zasluženo slavili

Kao glavni razlog poraza od Portugalije selektor BiH naveo činjenicu da nije mogao računati na četiri standardna igrača.

 ĆIRO: Portugalci zasluženo slavili Izvor: MONDO

Izostanak četvorice standardnih reprezentativaca na revanšu u Zenici protiv Portugalije bio je nenadoknadiv gubitak i razlog zašto BiH nije uspjela da izbori povoljniji rezultat izjkavio je selektor BIh na press konferenciji poslije meča u kojem su gosti slavili 1:0.
"Mislim da smo svoju šansu za nešto više imali u prvom poluvremenu, ali sam vrlo brzo shvatio da je misiju bez četvorice standardnih igrača teško ispuniti. Portugal je zasluženo slavio", rekao je na press konferenciji Miroslav Blažević, koji u dosdašnjih šest susreta sa portugalskom reprezentacijom i timovima ne zna za trijumf.

Pitanje koje mnoge zanima je da li će Ćiro nastaviti da trenira reprezentaciju BiH.
"Moram dobro razmisliti da li nastaviti sa treniranjem. Ovo je jedno od najvećih razočarenja u mojoj karijeri. Imali smo najtežeg protivnika u baražu, a na ruku nam nikako nisu išli izostanci igrača. Medunjan se nije snašao i igrali smo prvih 45 minuta sa 10 igrača, a garantujem vam da smo imali Misimovića sigurno bi večeras slavili. Suđenje ne želim komentarisati, ali ću reći da nam sudija nije bio sklon."


Selektor gostiju Karlos Keiroš logično poslije meča bio je raspoložen, a pohvalio je I atmosferu na “Bilinom polju”.
"Atmosfera na stadionu je bila fantastična. Jedan ili dva incidenta nisu to mogla pokvariti.Bosna i Hercegovina ima sigurno kvalitetan tim, no u ovom trenutku mi smo ipak bolji. Imali smo puno samopozdanja, a kvalitet i iskustvo naših igrača presudili su u našu korist ", rekao je Keiroš.(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC