• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić na klupi "orlova" do 2012. godine?

Predsjednik FSS Tomislav Karadžić i selektor srpske reprezentacije Radomir Antić sjeli su u Londonu i dogovorili se da saradnja bude produžena!

 Antić na klupi "orlova" do 2012. godine? Izvor: MONDO

Izvještač SOS Kanala iz Londona javio je u četvrtak da je postignut dogovor da Antić vodi "orlove" do 2012. godine, odnosno da ugovor bude produžen za još dvije godine.

Tekući Antićev ugovor ističe poslije Mundijala u Južnoj Africi, a ovaj dogovor znači da će Radomir Antić biti selektor i u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.

Prethodnih nedelja pojavljivale su se sporadične informacije o navodnom sukobu, odnosno nerazumijevanju Karadžića i Antića, ali su obojica to demantovali.

Prije nešto više od mjesec dana, Karadžić je izjavio da je Antićev posao siguran.

"Antić ima ugovor do kraja SP, odnosno bezmalo još godinu dana. Zato, nema potrebe da se o tome posebno razgovara, niti iko u FSS vidi bilo kakvu potrebu za tim. Iako to nije bila tema sjednice Izvršnog odbora FSS, imam potrebu da odgovorim na ovo pitanje jer su se u javnosti pojavile neke priče. Želim da istaknem i da se Antić nije plasirao na Svjetsko prvenstvo, mi bismo mu ponudili produžetak ugovora do kraja Evropskog prvenstva", rekao je tada Karadžić.

I generalni sekretar FSS Zoran Laković prije dva dana kategorično je demantovao bilo kakve "talase" između Antića i Saveza i istakao:

"Apsolutno nema mjesta takvoj priči. Mi sa selektorom imamo izvanrednu saradnju, ne samo sada, već i tokom čitavog perioda od njegovog dolaska na čelo reprezentacije. Mogu samo da kažem da smo svi u Savezu prezadovoljni saradnjom sa selektorom i rezultatima koji su postignuti", rekao je Laković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC