• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ibra prva zvijezda kraj malog ekrana

Najveća zvijezda svjetskog fudbala koja će propustiti Mondijal je napadač Barselone i reprezentacije Švedske, Zlatan Ibrahimović.

 Ibra prva zvijezda kraj malog ekrana Izvor: MONDO

Kvalifikacije za Mondijal u Južnoj Africi su završene, poznati su svi učesnici. U iščekivanju žrijeba za Svetsko prvenstvo (4. decembar) vrijeme je da se sumiraju utisci.

Tako je "Eurosport" sastavio najbolji tim od igrača koji neće igrati u Južnoj Africi. Među njima su dvojica čije su se reprezentacije kvalifikovale, ali sigurno neće učestvovati (Rikelme se oprostio od "gaučosa", a Kasano nije u planu selektora Italije, Marčela Lipija).

Najveća zvijezda svjetskog fudbala koja će propustiti Mondijal je, bez dileme, napadač Barselone i reprezentacije Švedske, Zlatan Ibrahimović.

Golman je Šaj Given (Mančester siti, Republika Irska), a zadnju liniju čine Zdenek Grigera (Juventus, Češka), Kristijan Kivu (Inter, Rumunija), Tomas Vermalen (Arsenal, Belgija) i Jon Arne Rise (Roma, Norveška).

U veznom redu su Antonio Valensija (Mančester junajted, Ekvador), Luka Modrić (Totenhem, Hrvatska), Huan Roman Rikelme (Boka juniors, Argentina) i Andrej Aršavin (Arsenal, Rusija).

Napadači su Dmitri Berbatov (Mančester junajted, Bugarska) i Zlatan Ibrahimović (Barselona, Švedska).

"Eurosport" je na klupu za rezerve stavio: Artur Boruc (Seltik, Poljska), Brede Hangeland (Fulam, Norveška), Aleksander Hleb (Štutgart, Belorusija), Josi Benajun (Liverpul, Izrael), Emanuel Adebajor (Mančester siti, Togo), Edin Džeko (Volfsburg, BiH) i Antonio Kasano (Sampdorija, Italija).

(MONDO, foto AP)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC