• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Enrike: Nisam rekao da smo već osvojili titulu...

Autor mondo.rs

Barselona poraz od Sosijedada ne shvata dramatično, a trener tvrdi da njegovi igrači, koji nisu mašine, i dalje se nalaze u povoljnoj sitauciji

Barselona je neočekivano poražena u 32. kolu Primere od Real Sosijedada (0:1) i učinila finiš sezone u šampionatu daleko neizvesnijim od onoga što se očekivalo.

Pre poslednje dve utakmice u prvenstvu Španije imala je deset bodova prednosti u prvog pratioca, a sada, šest kola pre kraja sezone ima samo tri boda više od Atletiko Madrida, odnosno četiri više od Real Madrida.

Povezane vesti

 Trener Barse Luis Enrike priznao je da je njegova ekipa odigrala očajno prvo poluvreme.

"Bilo je neophodno imati veći posed lopte protiv ekipe koja se odlično brani. Nismo imali kontrolu i red u igri. Jednostavno želeli smo mnogo više da uradimo srcem umesto glavom. Ipak, ako moramo da izgubimo, neka to bude protiv ekipe koja pokušava da igra pravi fudbal", rekao je Luis Enrike.

Šef struke Katalonaca apostrofirao je heroja meča i istakao da bitka nije izgubljena.

"Golman Ruli imao je sjajan dan. Mislim da nismo zaslužili poraz, ali to je realnost. Mi nikada nismo rekli da je posao završen, da smo osvojili titulu. Nema opravdanja ili izvinjenja. Još uvek vodimo, ali moji igrači nisu mašine, već samo ljudi. I dalje ima razloga za optimizam, uprkos tome što rezultati nisu dobri. Ima još da se igra šest kola i sve je otvoreno, uzbudljivo. Dokazi na terenu nam govore da nemamo prava na greške. Tvrdio sam, a i dalje to govorim, Primeru će osvojiti tim koji bude igrao najkonstatnije poslednjih nedelja", dodao je Enrike.

Andres Inijesta smatra da ne treba praviti preveliku dramu oko poraza.

"Teško je opravdati ovaj poraz, ali oni se događaju. U periodu smo finiša sezone kada naši rivali pokušavaju da smanjuju zaostatak i zato ovo nije dobro, ali igramo na više frontova i smatram da nam ovaj poraz neće doneti nevolju, kao da smo izgubili recimo od Atletika u Ligi šampiona. Mislim da smo još uvek u dobroj situaciji i ne bi trebalo previše dramiti", rekao je Inijesta.

Barselona iz poslednja dva poraza u Primeri (pre Sosijedada poražena je u El Klasiku na Nou Kampu od Real Madrida) mora da izvuče pouke pred revanš meč četvrtfinala Lige šampiona protiv Atletiko Madrida.

Barsa je slavila u prvom duelu pred svojom publikom 2:1.

"Sjajna je prilika da pokažemo zašto smo najbolji tim na svetu", poručio je Luis Enrike uoči duela na Visente Kalderonu u sredu uveče.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC