• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

JSL: Lider ili "fenjeraš", pitanje je sad!

Zvezda poslije osam uzastopnih pobjeda gostuje u subotu “fenjerašu” Čukaričkom, Partizan u Humskoj dočekuje Smederevo.

 JSL: Lider ili "fenjeraš", pitanje je sad! Izvor: MONDO

Reprezentacija Srbije još jednom je odradila dobar posao, a sada je vrijeme za povratak utakmicama Jelen Superlige.

Do kraja jesenjeg dijela sezone ostala su četiri kola, od kojih će tri biti odigrana u narednih devet dana.

Vrhunac uzbuđenja ovog mini-ciklusa biće "vječiti derbi", 28. novembra na Marakani, ali do tada i Crvenoj zvezdi i Partizanu predstoje po dve utakmice u kojima im niko neće pokloniti bodove.

Zvezda poslije osam uzastopnih pobeda, uz samo jedan primljen gol, gostuje Čukaričkom, koji sa 24 boda manje zauzima posljednje mesto na tabeli.

Najveći hendikep za crveno-bijele biće odsustvo Nikole Lazetića, umjesto kojeg bi mogao da zaigra talentovani Darko Lazović.

Čukarički je poslije dve vezane pobjede (jedine dve u prvenstvu), na pauzu otišao sa serijom od dva poraza. Ipak, favorita opominje to što su "brđani" ove jeseni uspjeli da remiziraju sa Partizanom.

Crno-bijeli dočekuju Smederevo bez Ljubomira Fejse. Jedan od boljih fudbalera Partizana u posljednje vrijeme, vratio se sa priprema mlade reprezentacije povrijeđenog koljena.

Trener Goran Stevanović ne može da računa ni na Branislava Jovanovića, pa će poziciju zadnjeg veznog morati da drži Radosav Petrović. On je sa "orlovima" bio na turneji po Velikoj Britaniji i pred prvenstveni meč će odraditi samo jedan trening sa saigračima.

U sjenci ubjedljivih poraza u Ligi Evrope, ostao je podatak da je Partizan dobio svih šest ligaških mečeva u Humskoj 1, uz gol-razliku 15:2. Crno-bijeli su jedine bodove u prethodnih sedam kola ispustili na gostovanju u Subotici, kada je bilo 1:1.

Vojvodina će na stadionu Karađorđe morati dobro da zapne da bi savladala Borac iz Čačka i ispunila prvi dio zadatka koji je postavio predsjednik kluba Ratko Butorović. Popularni "Bata Kan Kan" zahtijeva pobjede u svim mečevima do kraja polusezone!

Na gol "lala" vratiće se oporavljeni Željko Brkić, suspendovan je Makedonac Grozdanovski, a povrijeđen Mario Đurovski.

Rad će šansu za beg iz zone ispadanja potražiti protiv Jagodine, koja je na svom terenu praktično nepogrešiva. Domaćin želi da pobjedom omogući sebi dvostruko slavlje, s obzirom na to da je golgeter Vladimir Đilas prije nekoliko dana dobio sina!

Veliki izazov je pred fudbalerima Spartaka, koji su se trijumfalno vratili sa posljednja tri gostovanja, ali im kod kuće ne cvjetaju ruže.

"Golubovi" su od šest mečeva u Subotici dobili samo jedan, a slab učinak pokušaće da poprave u susretu sa Napretkom. Kruševljani su uprkos ne tako teškom rasporedu nanizali četiri poraza u Superligi - od Hajduka, Čukaričkog, Partizana i BSK-a.

PAROVI 12. KOLA (subota):

Čukarički - Crvena zvezda
Partizan - Smederevo
Vojvodina - Borac
Javor - Mladi radnik
Jagodina - Rad
Spartak - Napredak
BSK - Metalac
Hajduk - OFK Beograd (nedjelja, TV)

Sve utakmice počinju u 13 časova.

TABELA: Crvena zvezda 31, Partizan 27, Vojvodina 21, OFK Beograd 18, Spartak 16, Jagodina 15, Smederevo 15, Javor 14, Borac 13, Mladi radnik 13, Metalac 12, BSK 11, Hajduk 10, Napredak 10, Rad 8, Čukarički 7 bodova.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC