• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Na Marakani kao na Old Trafordu

Crvena zvezda će za proljećni dio sezone uvesti novi sistem prodaje ulaznica za utakmice, ali i novu proceduru ulaska na stadion.

 Na Marakani kao na Old Trafordu Izvor: MONDO

Potpredsjednik kluba Aleksandar Antić istakao je da vrijednost te investicije, koju će realizovati švedska kompanija "Ajtiket" (Iticket) i domaća firma "Džindžer" (Ginger RCA), iznosi oko dva miliona evra.

"Vrijeme je da ozbiljno investiramo u naš stadion i stanemo rame uz rame sa stadionima kakvi su Alijanc arena i Old Traford", kazao je Antić na konferenciji za novinare.

On je dodao da bi klupski stadion početkom proljećnog dijela sezone trebalo da dobije i novi semafor.

Direktor kompanije "Džindžer" Milan Begić pojasnio je da će ulaznice za Zvezdine utakmice moći da se kupe putem interneta, mobilnih telefona, bankomata, a naravno i preko disributera i na blagajnama, što je slučaj sada.

"Zvezda će dobiti najmoderniji sistem koji trenutno postoji. On je ugrađen na sedam od deset stadiona na kojima će se sljedeće godine igrati Svetsko prvenstvo u Južnoj Africi", kazao je Begić.

"Takav, pa čak i zastarjelije sisteme, imaju stadioni Čelsija, Seltika, Šahtjora, Benfike, Porta i drugi moderni stadioni Evrope".

Pored toga što će smanjiti redove ispred blagajni, novi sistem omogućiće da na tribinama bude tačno onoliko ljudi koliki je kapacitet stadiona.

Investicijom u stadion Zvezde, kompanija "Ajtiket" ući će na tržište jugoistočne Evrope, pošto je do sada radila samo na Skandinavskom poluostrvu. Tamo je najveći distributer ulaznica, sa godišnje prodatih više od 15 miliona.

(Beta)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC