• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP BiH: Premije Slobode za finale 20.000 KM!

Autor mondo.ba

Fudbaleri Slobode ukoliko se plasiraju u finale Kupa Bosne i Hercegovine biće nagrađeni sa po 20.000 KM, obećao je predsjednik tuzlanskog kluba Azmir Husić.

 Kup BiH: Premije Fk Sloboda za finale iznose 20.000 KM Izvor: mondo.ba

Sloboda se u polufinalu najmasovnijeg takmičenja sastaje sa sarajevskim Željezničarom i imaće težak zadatak da se domogne prilike da osvoji trofej.

Zato je prvi čovjek kluba sa "Tušnja" Azmir Husić odlučio da dodatno motiviše izabranike Husrefa Musemića i za plasman u finale nagradi sa po 20.000 KM.

"Momci za rezultate u prvenstvu i Kupu BiH zaslužuju čestitke. zato ih i pazimo. Uoči dvoboja sa Željezničarom osiguraću igračima premije u visini od 20.000 KM. Mislim da će ta svota biti dovoljna motivacija da naši igrači s puno žara i volje dočekaju predstojeće utakmice", izjavio je Husić za "Dnevni avaz".

Predsjednik Slobode je otpimista kad je u pitanju prolazak u dalje takmičenje. Prvi susret između Želje i Slobode igra se u srijeda od 18 časova na "Grbavici".

"Imamo razloga za optimizam. Naši igrači su u dobroj formi i imamo velike šanse za plasman u finale. Naravno, Željezničar je kvalitetan, odlično igra u nastavku sezone i nije pretrpio nijedan poraz", dodao je prvi čovjek Tuzlaka.

Za tekuću sezonu Sloboda će na ime premija isplatiti iznos od po 120.000 KM, što je apsolutni rekord kluba. Za prvenstveni duel i eventualnu pobjedu nad Širokim Brijegom osigurana je premija od 10.000 KM.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC