• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP BiH: Semberci ili Hercegovci u finalu?

Autor mondo.ba

Fudbaleri Radnika dočekuju Široki Brijeg u prvoj utakmici polufinala Kupa Bosne i Hercegovine na Gradskom stadionu u Bijeljini (srijeda, 16.30 h).

 Kup BiH, polufinale, Radnik - Široki Brijeg Izvor: MONDO/Samir Cacan

Trener semberskog kluba Slavko Petrović nije želio Hercegovce za protivnika u polufinalu, ali ne zato što se plaši izabranika Slavena Muse već zbog dalekog putovanja do "Pecare" u revanšu koji je na programu 20. aprila.

"U suštini, sva četiri tima u polufinalu su kvalitetna i svejedno je protiv koga igramo. Širokobriježani su prošle sezone ostali bez plasmana u Evropu i učiniće sve da se to ne ponovi, ali i mi želimo igrati u finalu", rekao je trener Radnika.

Pomoćnik Slavena Muse, Mario Bazina naglasio je da očekuje povoljan rezultat iz sutrašnjeg dvoboja u Bijeljini.

"Želimo da nastavimo seriju nakon posljednje dvije pobjede u prvenstvu i u Bijeljini. Nadam se da će povoljan ishod omogućiti da u revanšu na 'Pecari' sigurno privedemo kraju plasman u finale", izjavio je Bazina.

Prema njegovim riječima, svi u ekipi su spremni i zdravi što znači da će trener Slaven Musa biti na slatkim mukama kod sastavljanja "startnih 11". "I s kadrovske strane smo veliki optimisti kad je riječ o prvoj utakmici protiv Radnika".

Ofanzivni vezista hercegovačkog tima Zvonimir Kožulj ponovio je da Široki Brijeg putuje u Bijeljinu po pozitivan rezultat.

"To bi za mene bio svaki ishod koji isključuje poraz od Radnika. Pokazali smo ove sezone već da možemo u Bijeljini da igramo napadački, slavili smo minimalno, pa i zato vjerujem da možemo ostvariti povoljan rezultat", podvukao je Kožulj.

Utakmica između Radnika i Širokog Brijega igra se u srijedu s početkom u 16.30 časova, a pravdu će dijeliti Elvis Mujić iz Banovića sa pomoćnicima Goranom Dujakom i Davorom Beljom.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC