• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP BiH: "Minimalac" Radnika

Autor mondo.rs

Golom Marka Obradovića u 9. minutu, fudbaleri Radnika savladali su u Bijeljini ekipu Širokog Brijega u prvom meču polufinala Kupa Bosne i Hercegovine.

 Kup BiH polufinale Radnik Široki Brijeg 1:0 Izvor: MONDO/Samir Cacan
Izvor: MONDO/Samir Cacan

Fudbaleri Radnika na najbolji mogući način otvorili su prvi polufinalni meč Kupa Bosne i Hercegovine protiv Širokog Brijega.

U uvodnim minutama susreta na Gradskom stadionu, izabranici Slavka Petrovića poveli su golom svog najboljeg strijelca Marka Obradovića i sa prednošću otišli na odmor. Asistent je bio Dušan Hodžić.

...
Izvor: YouTube

Bijeljinski tim je bio bolji rival tokom većeg dijela utakmice, čak su Semberci imali priliku da iz jedanaesterca povećaju vođstvo i steknu veliku zalihu pred revanš u Širokom Brijegu, ali je Obradović promašio s "bijele tačke".

Gosti su došli u Bijeljinu s ciljem da izbjegnu poraz, pokušavali su da stignu do izjednačenja, međutim, u posljednjih 15-ak minuta su igrali bez isključenog Josipa Barišića, pa je Radnik do kraja sačuvao minimalnu prednost.

Ipak, ni ekipa Slavka Petrovića ne može biti potpuno zadovoljna jer nije uspjela da brojčanu prednost na Gradskom stadionu u Bijeljini materijalizuje novim golom, pa će za nedjelju dana na "Pecari" pasti konačna odluka o finalisti Kupa BiH.

Bez obzira na mogu biti zadovoljni i zbog činjenice da su tek poslije tri godine i čak sedam odigranih utakmica prvi put savladali Širokobriježane.

Radniku je ovo bilo prvo polufinale Kupa BiH u istoriji.

RADNIK - ŠIROKI BRIJEG 1:0 (1:0)
/Obradović 9/

RADNIK: Avdukić, Hodžić, Beširević, I. Jakovljević, Memišević, Zeljković, Obradović, Maksimović, Srećković, S. Jakovljević, Mašić. Trener: Slavko Petrović.

ŠIROKI BRIJEG: Bilobrk, Barišić, Ćorić, Baraban, Vagner, Ćorluka (od 17. Crnov), Kožulj, Sesar, Brekalo, Adžaji, Bralić (od 24. Marković). Trener: Slaven Musa.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

darko

Na kojoj ste vi utakmici bili pa ste videli penal za radnik???

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC