• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kin poručio Ircima: Kakav Anri, sami ste krivi!

Nekadašnji kapiten reprezentacije Irske Roj Kin poručio je igračima da prestanu sa kuknjavom i priznaju da su sami krivi za eliminaciju od Francuske.

 Kin poručio Ircima: Kakav Anri, sami ste krivi! Izvor: MONDO

Legenda Mančester junajteda i irskog fudbala Roj Kin za neuspjeh tima Đovanija Trapatonija u baražu za odlazak na Svjetsko prvenstvo ne krivi francuskog napadača Tjerija Anrija.

Igrač Barselone je u produžetku revanš meča u Parizu, igrao rukom i asistirao Vilijemu Galasu za gol, koji je odveo "trikolore" u Južnu Afriku.

Gotovo svi ljubitelji fudbala u svijetu su osudili Anrijev nesportski potez, Irci su tražili i ponavljanje utakmice, što je nakon odbijanja od strane FIFA, zatražio i sam Anri… Naravno, uzalud!

Međutim, bivši kapiten Iraca za eliminaciju krivi slabu reakciju odbrane.

"Irski defanzivci su trebali ranije da zaustave loptu, koja je došla do Anrija, a i golman Šej Given je morao bolje da reaguje", rekao je aktuelni menadžer engleskog drugoligaša Ipsviča.

Kin je potom osuo paljbu na rukovodstvo Fudbalskog saveza Republike Irske (FAI) i podsjetio ih na poklonjeni penal protiv Gruzije u kvalifikacijama za Mundijal.

"Navijači i selektor Trapatoni su zaslužili više, vjerovatno i većina reprezentativaca, ali nisam siguran da je FAI zaslužio uspjeh. Sve se vraća, sve se plaća. Irskoj je u ovim kvalifikacijama poklonjen jedanaesterac protiv Gruzije, nisam čuo da se neko bunio zbog toga", podvukao je Kin, koji je sedam godina u sukobu s matičnim Savezom.

Pred Mundijal u Japanu i Južnoj Koreji, Kin je napustio kamp nacionalnog tima i od tada ne propušta priliku da "oplete" po čelnicima FAI.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC