• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Barselona krije istinu o Mesiju?

Autor mondo.rs

Šta se događa sa najboljim fudbalerom sveta, koji je u najgoroj golgeterskoj formi u poslednjih šest godina?

Lionel Mesi, najbolji fudbaler sveta u izboru FIFA (i ne samo FIFA) nalazi se u najgoroj golgeterskoj formi u poslednjih šest godina!

Mađioničar, koji je prevazišao povredu kolena prethodne jeseni i igrao neverovatan fudbal do pre nekoliko nedelja, u sredu uveče ispao je iz Lige šampiona sa svojom Barselonom bez da je i pripretio Janu Oblaku na "Visente Kalderonu".

To je bila peta Mesijeva utakmica u nizu bez postignutog gola, tako da je sada prošlo 452 minuta od kada je on poslednji put bio strelac, a to je bilo 16. marta u revanš meču osmine finala Lige šampiona sa Arsenalom.

Punih šest godina nije se dogodilo da je levonogi majstor fudbala odigrao pet mečeva bez datog gola, a njegov pad forme povukao je dole i ceo tim Barselone, koji nije uspeo da odbrani titulu prvaka Evrope, a koji je u međuvremenu i drastično umanjio prednost nad Atletikom i Realom u Primeri, gde ima dva poraza u nizu.

 Ipak, prvi izveštaji iz Katalonije, u čemu se slažu časopis "Mundo Deportivo" i radio stanica "Kadena Kop", nagoveštavaju da Barselona krije od javnosti činjenicu da Mesi "vuče" neugodnu povredu, zbog koje ne može da igra na uobičajenom nivou.

Uoči revanša na "Kalderonu" pojavila se informacija da Mesi ima gastroenteritis, odnosno upalu želuca i tankog creva, što je Barselona demantovala, ali je meč sa Atletikom pokazao da se "desetka" Barse ne oseća najbolje i ne kreće najbolje.

Da li su nezvanične vesti o misterioznoj povredi Mesija uobičajen krizni PR, kakav u Španiji imaju sve velike zvezde, ili se nešto zaista dešava sa najboljim igračem Barselone u istoriji, pokazaće utakmice koje slede...

Ono oko čega nema nedoumice – Mesi nije propustio nijednu utakmicu Barselone i Argentine ove godine i umor je svakako jedan od faktora njegovog pada u formi u presudnom delu sezone, ali za to treba okriviti pre svega trenera katalonskog kluba, Luisa Enrikea, koji period za nama nije iskoristio da povremeno poštedi svoje najvažnije igrače.

Sredinu terena je rotirao, u napadu su po pravilu počinjali Mesi, Luis Suarez i Nejmar.

Bilo je očekivano? Možda...

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC