• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

ZVEZDA: Prvo Spartak, a onda Partizan

Lekić: Prijao mi je rad sa Antićem i srpskim aasovima. Jevtić: Novu Zvezdu krasi timski duh.

 ZVEZDA: Prvo Spartak, a onda Partizan Izvor: MONDO

Napadači Crvene zvezde su u odličnoj formi i to u pravo vrijeme. Bliži se derbi protiv Partizana koji bi umnogome mogao da odredi dalji tok prvenstva.

Dejan Lekić, koga je počela da prati i portugalska Benfika, sa dva gola protiv Čukaričkog izbio je na drugo mjesto liste strijelaca sa ukupno osam golova u šampionatu. Zbog dobrih igara pozvan je i u nacionalni tim.

"Prijao mi je rad sa selektorom Radomirom Antićem i treniranje sa takvim asovima, u to nema sumnje", kaže Lekić.

Crveno-bijele naredne nedjelje očekuju dva važna meča, najprije protiv subotičkog Spartaka u četvrtfinalu Lav Kupa Srbije, a onda i poslastica prvenstva, derbi protiv Partizana, koji Zvezda dočekuje sa plus četiri bodova u odnosu na "vječitog rivala".

"Ne želimo da prospemo sve dobro što smo uradili do sada. U srijedu čekamo Spartak kod kuće, a onda u subotu stiže Partizan. Moramo još jače da uđemo u finiš 2009. godine kako sav naš trud ne bi bio uzaludan. Uvjeren sam da imamo snage da nastavimo pobjedničku seriju u predstojećim mečevima i uspješno privedemo posao kraju", poručio je Dejan Lekić.

Na Banovom brdu odlično je igrao i drugi Zvezdin napadač Aleksandar Jevitć. Dao je jedan gol, kod druga dva asistirao.

"Oporavio sam se u pazi šampionata od povrede i to se odmah vidjelo. Vrlo je bitno što sam se zaliječio jer nas očekuje zaista težak finiš prvenstva. U svakom slučaju drago mi je što sam dobio pohvale za svoju partiju, trudiću se da odigram još bolje", rekao je Jevtić.

Prema njegovoj ocjeni, glavna prednost Zvezde u ovoj sezoni je timski duh.

"Ova, kako bih rekao nova Zvezda, pravljena je tako da ne zavisti od pojedinca. Od početka smo izgradili jak timski duh i bez obzira koje na terenu učinak i trud je uvijek isti - maksimalan", kaže napadač crveno-bijelih.

Iako Zvezdu najprije čeka meč sa Spartakom, teško je odagnati misli o predstojećem "vječitom derbiju".

"Iskreno, pričamo o meču sa Partizanom, što je i normalno, ali prije toga nas očekuje duel sa Subotičanima koji neće biti ni malo lak. Nama je jako bitno da savladamo Spartak jer su naše ambicije da bude uspješni na oba fronta ove sezone", poručio je Jevtić.

U ponedjeljak, 23. novembra počinje prodaja karata za meč protiv Partizana - sjeverna i južna tribina 400 dinara, istok 800, zapad 1.000 dinara.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC