• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Makedonski klubovi protiv predsjednika FS

Četiri makedonska kluba odbila su da igraju utakmice u nacionalnom šampionatu zbog reizbora Risteskog na mjesto predsjednika FS Makedonije.

 Makedonski klubovi protiv predsjednika FS Izvor: MONDO

Haralampi Hadži Rusteski je u subotu treći put zaredom izabran za predsjednika Fudbalskog saveza Makedonije, a u znak protesta protiv njegovog reizbora dan kasnije na terene nisu izašli fudbaleri prvaka Makedonije Đorče Petrova, Sloge, Pelistera i Trnova.

Igrači ova četiri kluba danas su se okupili na stadionu u Djorče Petrova u Skoplju i pročitali zajedničko saopštenje u kome zahtevaju poništenje izbora Hadži Risteskog.

"Zahtjevamo da se ponovo održi skupština Fudbalskog saveza Makedonije i da se formira Udruženje prvoligaša i drugoligaša, koje bi ubuduće vodilo takmičenje. Do ispunjenja tog zahteva naša četiri kluba neće igrati mečeve u nacionalnom šampionatu", navodi se u saopštenju.

Fudbalski savez Makedonije saopštio je da će svi klubovi koju su odbili da igraju izgubiti utakmice služebnim rezultatom 3:0, a da će biti isključeni iz takmičenja ukoliko budu bojkotovali i susrete narednog kola.

Zbog bojkota u nedjelju nisu odigrane utakmice Vardar - Djorče Petrov, Metalurg - Turnovo, Milano - Pelister i Sloga - Sileks.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC