• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"'Grof mene doveo za atmosferu, a druge za teren"

Autor mondo.rs

Štoper crveno-belih duhovito odgovarao na pitanja navijača.

 Zoran Rendulić odgovarao na pitanje navijača Crvene zvezde Izvor: MN PRESS


Zorana Rendulića (31) od dolaska u Zvezdu prati glas da je najveći šaljivdžija u svlačionici i da je zadužen za dobru atmosferu, koju crveno-beli ističu cele sezone.

U razgovoru za Zvezda TV, duhoviti štoper lidera Superlige ironično je objasnio da je to i bio razlog zašto ga je Miodrag Božović letos doveo na "Marakanu".

"Sigurno da je mene samo i doveo zbog te atmosfere, jer mi je bio trener i pre 11 godina i toliko se poznajemo. Verovatno mu je trebao jedan za atmosferu, a drugi će da igraju. Pitajte njega", rekao je Rendulić.

Upitan za svoj odnos sa Vukašinom Jovanovićem, iskusni defanzivac rekao je da mu je bivši saigrač obećao avionsku kartu za Sankt Peterburg. Uz to, u šali je otkrio i još jedan zanimljiv detalj:

"Kad sam potpisivao ugovor sa Zvezdom, on je bio na Novom Zelandu i imam informaciju da je plakao. Čuo sam i da je rekao "Došao je Rendula, šta ja sad da radim?"

Navijači crveno-belih postavljali su mu pitanja koristeći Twitter i aplikaciju "Teren" kompanije MTS, a Rendulić je nekoliko puta bio upitan za atmosferu u ekipi i za to ko je najduhovitiji.

"Luis Ibanjez ima te svoje doskočice na argentinsko-hrvatskom jeziku, koji niko ne razume. Mogu njega da pohvalim. Veliko je drugarstvo između starijih i mlađih igrača i ne oseća se mnogo ko je stariji, a ko je mlađi. Uvek ima peckanja između starijih i mlađih igrača. Lune kapiten to dobro radi, ne baš kao ja", zastao je Rendulić, pa dodao:

"Možda je najveći šaljivdžija Caki Stojanović, koji najviše ćuti".

Konstatujući da Zvezda ima ekipu i atmosferu kakva će se teško ponovo okupiti, Rendulić je odgovorio na pitanje da li može da "pomiri" Vijeiru i Kataija.

"Ni Koperfild ne može njih da pomiri. I jednom i drugom je potrebna po jedna lopta na terenu. Jedan priča portugalski tečno, a drugi mađarski. Teško je njih pomiriti, jedino da ja igram špica, a da oni igraju po strani".

Nekoliko pitanja za Rendulića ticala su se nastupa u Ligi šampiona sledeće sezone i za eventualnim okršajima sa Barselonom ili Real Madridom. Najviše mu se svidela poruka navijača: "Kakva će biti Ronaldova reakcija kad vidi moćnog Rendulu naspram sebe?"

"Originalno pitanje, mnogo sam se nasmejao. A, verujem da bi se i ronaldo nasmejao ako bi ovo video".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC