• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ranijeri: Sad ili nikad

Autor Anadolija

Klaudio Ranijeri (64), menadžer Lester Sitija, konačno je počeo naglas razmišljati o osvajanju titule šampiona Engleske.

  Njegove "lisice" su najveća senzacija u ligama petice ove sezone. Četiri kola prije kraja Premijer lige imaju pet bodova prednosti ispred Totenhama, a Ranijeri smatra da se sada ukazala prilika za šampionski naslov i vjerovatno nikada više.

Do sada je Ranijeri govorio o tome da je važno što je Lester osigurao opstanak, a potom i mjesto u Ligi šampiona naredne sezone. Sada je prvi put za britanske medije potvrdio da želi titulu.

"Imamo šansu ove sezone i nikada više. Plasirali smo se u Ligu šampiona, a to je veliki uspjeh za svakoga, ali sad ćemo pokušati da osvojimo i titulu šampiona. Daćemo svu našu snagu, srce, dušu, sve ćemo dati za taj naslov", kaže Ranijeri i dodaje:

"Potrebno nam je osam bodova iz četiri utakmice da to ostvarimo. Trudimo se da to ostvarimo. Rekao sam mojim igračima da je sada pravi moment da daju sve od sebe."

Ranijeri je u svojoj trenerskoj karijeri vodio mnoge velike evropske klubove, kao što su Juventus, Inter, Čelsi, Atletiko Madrid, Roma, Valensija, Monako, ali nikada nije osvojio naslov nacionalnog šampiona. Od značajnijih trofeja ima Kup i Superkup Italije, Superkup Evrope i španski Kup kralja.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC