• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Čeko za MONDO: Zakon mora da važi za sve!

Član Predsjedništva FS BiH Bogdan Čeko smatra da je krajnje vrijeme da se stavi tačka na aferu o "kriminalcima" iz vlastitih redova!

 Čeko za MONDO: Zakon mora da važi za sve! Izvor: MONDO

Komentarišući za MONDO presudu po kojoj su generalni sekretar Munib Ušanović i njegov pomoćnik za finansije Miodrag Kureš osuđeni na po pet godina zatvora zbog utaje poraza, srpski član predsjedništva FS BiH rekao je da zakon treba važi za sve!

"Ja sam legalista. Poštujem zakon i mislim da on treba da važi za sve bez izuzetka. Sud je donio odluku, ali ne treba da prejudiciramo stvari dok ne prođe žalbeni proces na koji osuđenici imaju pravo", rekao je Čeko.

Prema njegovim riječima, stav predstavnika Republike Srpske na sjednici u utorak u Sarajevu, koja za jedini tačku dnevnog reda ima presudu dvojcu iz FS BiH, biće jedinstven i ništa neće moći da se dogodi na uštrb RS.

"Da se pitalo isključivo predstavnika Srpske u zajedničkim fudbalskim organima, priča oko ‘kriminala’ davno bi bila završena. Ono za šta se pomenuta gospoda terete, tada nisam ni radio u institucijama FS BiH. Ali ponoviću, svi treba da poštujemo propise", naglasio je član predsjedništva FS BiH iz Republike Srpske.



ČOLAKOVIĆ VJERUJE SUDU, DOMINKOVIĆ ZATEČEN

I predsjednik FS BiH Sulejman Čolaković u izjavi sarajevskim medijima složio se da se odluka suda moraju poštovati.

"Sudske se odluke, bez ikakvog kompromisa, moraju izvršavati. Vjerujem u sudski sistem. Vrijeme je da se nešto promijeni! Ja neću da nosim na svojim leđima hipoteku prošlih vremena. Ne pada mi na pamet", izjavio je Čolaković.

Hrvatski član Iljo Dominković zatečen je presudom.

"Ovo je, bez ikakve sumnje, teška situacija za sve nas u FSBiH. Osuđeni su ljudi koji su tu maltene od početka, koji su radili u Savezu prije nego što je većina nas došla. Ova je presuda jak udarac na Savez. Nije ovo presuda pojedincima, već i Savezu, za koji ti pojedinci rade", naglasio je Dominković.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC