• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

NOTW: Ferguson hoće da proda Vidića

"News of the World" piše da je Vidića "nasilno ponašanje na treninzima" odvelo u nemilost kod menadžera Mančester junajteda Aleksa Fergusona.

 NOTW: Ferguson hoće da proda Vidića Izvor: MONDO

Britanski tabloid "News of the World" objavio je tekst u kojem se nagovještava da bi Nemanja Vidić uskoro mogao da ode iz Mančester junajteda, a kao razlog navodi se njegovo "nasilno ponašanje na treninzima".

NOTW piše da je menadžer Junajteda Ser Aleks Ferguson ljut na Vidića što "iskaljuje svoju frustraciju na mlađim fudbalerima i juniorima, na koje često startuje preoštro", a kao posljednje žrtva navodi Federika Makedu i Denija Velbeka.

Isti tabloid tvrdi da je Vidićeva forma u padu od kada je zatražio da bude plaćen barem isto koliko i Rio Ferdinand, uz podsjećanje da je srpski reprezentativac isključen u derbiju sa Liverpulom prošlog mjeseca.

NOTW ide i korak dalje, tvrdeći da je Vidić zauzeo mjesto u odbrani "đavola" u meču sa Evertonom prošlog vikenda samo zbog brojnih povreda ostalih odbrambenih igrača, ali nigdje se ne pominje podatak da je taj isti Vidić treću godinu zaredom u izboru za najboljeg fudbalera Evrope, koji sprovodi francuski časopis "L'Ekip".

Vidić je za učinak u prošloj sezoni proglašen za najboljeg igrača Premijer lige.

Umjesto da poveća platu Vidiću, "News of the World" tvrdi da će Ferguson u januaru prodati srpskog reprezentativca i da će umjesto njega doći igrač Palerma Simon Kjaer. U tom poslu, Junajted bi još i zaradio, navodi se, jer Kjaer ima klauzulu po kojoj može da ode u neitalijanski klub za deset miliona funti, dok je Vidićeva cijena i do tri puta veća.

Za kraj, NOTW podvlači da je Ferguson ubijeđen da će Sjeverni Irac Džoni Evans izrasti u vrhunskog defanzivca i da će činiti odličan tandem sa Riom Ferdinandom.

Nemanja Vidić je na meču sa Evertonom u vazdušnom duelu udario laktom u glavu Džonija Heitingu i rasjekao mu arkadu, ali je Holanđanin izjavio da nije ljut na Vidića i da se incident dogodio u žaru borbe, kao i da je ubijeđen da Srbin nije imao namjeru da ga povredi.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC