• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stojić: Modriča je malo Mančester, malo seoski tim!

Marko Stojić odbacio je spekulacije da je poraz Modriče u Travniku (6:5) bio namješten! "Igrali smo 70 minuta kao Mančester, ostatak kao seoski tim".

 Stojić: Modriča je malo Mančester, malo seoski tim! Izvor: MONDO

"Niti je utakmica dogovorena s Travnikom, niti namještana zbog kladionice. Odgovorno tvrdim, što se toga tiče obraz u Modriči svima je sigurno čist. Znam da je rezultat čudan i neobičan, da je mnogima sumnjiv, ali sve je bilo regularno", izjavio je trener Modriče za "Fokus".

Iako su njegovi izabranici vodili čak sa 1:4, pa 2:5, na kraju su morali da čestitaju domaćinu, na "ludoj" pobjedi - 6:5.

"Odigrao sam na stotine mečeva, ali nikad nisam vidio, niti čuo ništa slično. Nevjerovatno je kako su golovi postizani, kako smo ih mi lako davali, tako smo ih još lakše primali. Igrali smo sedamdeset minuta kao Mančester junajted, a onih dvadeset kao neka seoska ekipa. Neobjašnjivo".

Šef struke "uljara" na kraju je prihvatio odgovornost za čudni poraz.

"Krivac sam za neuspjeh, preuzimam svu odgovnost na sebe. Najveća mi je greška izmjene nekih igrača. Ne mogu shvatiti kad neko uđe u igru da ne želi igrati, da se na terenu ponaša onako kako želi. Ne želim govoriti o imenima, reći ću sve u svlačionici, ali sigurno da su neki sebi ovom utakmicom zauvijek zatvorili vrata kluba. Dok sam trener, pojedinci neće prići ni blizu ekipe, a budem li ostao na kormilu Modriče, oni će morati otići iz kluba", zaključio je Stojić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC