• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Političari nerviraju "zmajčeke"

"Nervira nas što nas pojedini političari sada toliko javno podržavaju. Kada smo počinjali kvalifikacije nikog nije bilo sa nama".

 Političari nerviraju "zmajčeke"  Izvor: MONDO

Reprezentativci Slovenije Robert Koren i Milivoje Novaković izjavili su da im smeta što političari toliko slave plasman državnog tima na Mundijal u Južnoj Africi, jer na početku kvalifikacija, kako su istakli, nikog nije bilo uz njih.

"Nervira nas što nas pojedini političari sada toliko javno podržavaju. Kada smo počinjali kvalifikacije nikog nije bilo s nama", izjavili su ljubljanskom "Dnevniku" kapiten državnog tima Robert Koren i najbolji strijelac Milivoje Novaković.

To je, kako su dodali, bio razlog da "po završetku utakmice sa Rusijom u Ljudskom vrtu (u Mariboru), u prvi mah, nismo željeli da premijer Borut Pahor uđe u svlačionicu".

"Bio je to naš trenutak, u kojem smo željeli da uživamo, ne dijeleći ga sa drugima", istakli su Koren i Novaković.

Oni su objasnili da su "poslije nekoliko minuta" dozvolili ulazak Pahoru, jer je želio da ispuni obećanje da će fudbalerima izglancati kopačke ako se plasitraju na Svjetsko prvenstvo.

"Dnevnik" je poslije utakmice u Mariboru pisao da igrači nišu željeli premijera u svlačionici, ali je Fudbalski savez to demantovao.

Koren i Novaković su poručili da reprezentativci neće učestvovati "u političkoj propagandi" i zamolili da se to ubuduće poštuje.

(Tanjug)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC