• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Karager: Pa šta i da ispadnemo?

Najstariji fudbaler Liverpula, Džejmi Karager, izjavio je da eventualna eliminacija kluba iz Lige šampiona neće predstavljati katastrofu.

 Karager: Pa šta i da ispadnemo?  Izvor: MONDO

"Crveni" u utorak u Debrecinu moraju da pobijede prvaka Mađarske, a nadaju se da Fiorentina kod kuće neće pobijediti Lion. Onda bi Liverpul i Fiorentina u međusobnom susretu na Enfildu rješavali ko će u osminu finala kao drugi u grupi E.

"Fokusirani smo na zadatak i vjerujemo da možemo da se plasiramo među 16 najboljih. Ali ako ne uspijemo, nema veze, život ide dalje. Klub se neće ugasiti ako ispadnemo iz Lige šampiona", jasan je Karager.

On bi bez problema prihvatio nadmetanje u Ligi Evrope na proljeće, što sleduje svim trećeplasiranim timovima iz grupa Lige šampiona.

"Stiven Džerard i ja smo već osvajali Kup UEFA i to je odlično takmičenje. Postoje i drugi trofeji, imamo FA kup. Ima još mnogo da se igra. Start sezone nije bio sjajan po nas, ali do sredine maja može svašta da se dogodi".

Liverpul će u Mađarskoj biti bez povrijeđenih Toresa, Rijere i Babela, ali i u oslabljenom sastavu ne bi trebalo da ima problema sa Debrecinom. Čini se da će teži dio posla za njih morati da odradi Lion.

Francuski tim obezbijedio je prolaz u dalje takmičenje, ali nije svejedno da li će to učiniti kao prvi ili drugi na tabeli.

"Prvo moramo da obezbijedimo rezultat koji nam je potreban u Debrecinu. Kada to uradimo, raspitaćemo se šta je bilo u Firenci. Uvijek vjerujem da je Liverpul sposoban za neobične stvari. Radili smo ih u prošlosti, pa možemo ponovo", zaključio je Karager.

Dva kola prije kraja grupne faze Lige šampiona Lion ima deset bodova, Fiorentina devet, a Liverpul samo četiri.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC