• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda bez Grujića, Kataija, Vijeire...

Autor mondo.rs

Crveno-beli značajno oslabljeni za utakmicu sa Voždovcem, a možda i do kraja sezone.

 Crvena-zvezda-Povredjeni-i-suspendovani-za-Vozdovac Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Mnogo toga ne ide dobro za crveno-bele na terenu ovog proleća. Posle fantastičnog niza od 24 uzastopne pobede, fudbaleri Crvene zvezde nikako da se sastave.

U poslednjih pet utakmica uspeli su da savladaju samo Rad, a u sredu su od Čukaričkog doživeli prvi ovosezonski poraz u Superligi.

Pošto nevolja ne ide sama, na pad forme nadovezale su se povrede. Savo Pavićević je već dugo van stroja, a po najnovijim, doduše nezvaničnim, informacijama, sezona je završena za Uga Vijeiru, koji je povredio skočni zglob protiv Partizana 16. aprila.

Iako su na stadionu Rajko Mitić optimisti i nadaju se da bi najbolji strelac tima mogao da zaigra još koji put do 21. maja, teško je to očekivati ako se vreme oporavka Portugalca uporedi sa odsustvom Sava Pavićevića, koji je doživeo sličnu povredu.

Za utakmicu sa Voždovcem, u utorak 3. maja, od 16 časova, pored pomenute dvojice van stroja će biti i Marko Grujić i Aleksandar Katai. Oni su suspendovani zbog žutih kartona.

U konkurenciju za tim posle utakmice pauze vraćaju se Zoran Rendulić i Predrag Sikimić.

Crveno-beli će do kraja sezone igrati protiv Voždovca na stadionu Obilića na Vračaru, zatim će ugostiti Vojvodinu 7. maja, pa idu u Surdulicu 15. maja, a u poslednjem kolu, 21. maja, na stadion Rajko Mitić dolazi Radnički iz Niša.

Bodovna prednost koju su odavno stekli u odnosu na rivale istopila se na šest više od Čukaričkog, koji ima i utakmicu više, ali teško da ima onih koji sumnjaju da će ekipa Miodraga Božovića ostati prvoplasirana do kraja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC