• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Murinjo: Nismo vezali dva pasa, ali opet...

Poslije blijedog izdanja svog tima na Nou Kampu, trener Intera Žoze Murinjo morao je da prizna da je "Barselona bolji tim".

 Murinjo: Nismo vezali dva pasa, ali opet... Izvor: MONDO

Ipak, nešto mu je zasmetalo u porazu od 2:0.

"Čekali smo ih malo dublje, sa zbijenijim redovima u drugom poluvremenu, počeli da stvaramo šanse i imali čist penal, ali svi znamo kako to izgleda na Nou Kampu... Da se takav kontakt dogodio u našem šesnaestercu, sudija bi dosudio penal", rekao je Portugalac, ali podvukao.

"Barselona ima strukturu, koja se ne mijenja, već se mijenjaju samo imena. Tako se Pedro lako uklopio na mjestu Zlatana Ibrahimovića i gotovo da se nije osjetilo da je Barselona igrala bez Lea Mesija i Ibrahimovića. Nama je Vesli Snajder nedostajao mnogo više, jer on brže misli sa loptom u nogama, od ostalih naših igrača, zna kako da postupi pod presingom i dolazi iz škole fudbala gdje se lopta kreće mnogo, mnogo brže", procijenio je Murinjo.

"Ako mi kažete da ću u polufinalu Lige šampiona igrati protiv Barselone, biću srećan, jer to znači da ćemo daleko dogurati u ovom takmičenju. Ali, ako me pitate, koji tim je bolji, to je Barselona", pružio je ruku protivniku Murinjo.

"Moji igrači su dali sve od sebe i nikada nisam bio u situaciji da osuđujem njihovu radnu etiku. Ipak, i tako nastrojeni, nisu povezali dva pasa u prvom poluvremenu i gubili su loptu na svojoj polovini, što nas je odvelo u poraz".

"Na kraju, uprkos porazu, nemamo razloga da paničimo. Ako Barselona ne izgubi u Kijevu, onda je remi sasvim dovoljan za nas. U isto vrijeme, to će značiti da Rubin mora da ide na pobjedu, dakle neće se braniti i onda će sve biti lakše", samouvjeren je Žoze Murinjo.

(N. J. - MONDO, foto: Guliver/Getty Images)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC