• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Avram Grant preuzima Portsmut?

Nekadašnji menadžer Čelsija Avram Grant, od oktobra direktor fudbala u Portsmutu, mogao bi da postane novi šef struke fenjeraša Premijer lige.

 Avram Grant preuzima Portsmut? Izvor: MONDO

Britanski mediji javili su da je izraelski stručnjak najozbiljniji kandidat da naslijedi Pola Harta, koji je u utorak dobio otkaz.

Na listi mogućih rješenja nalaze se Daren Ferguson i Alan Kurbišli, dok su Italijan Roberto Manćini i selektor Hrvatske Slaven Bilić ipak malo vjerovatne opcije.

Izvršni direktor Portsmuta Mark Džejkob rekao je da klub želi što prije da angažuje novog menadžera, ali da neće ishitreno donijeti tako važnu odluku.

"Imamo nekoliko opcija i nikoga još nismo otpisali. Moramo brzo da pronađemo trenera, ali nećemo mnogo da žurimo, pošto ćemo sa njim prvo morati da napravimo dugoročni plan. Mislim da će sve biti poznato sljedeće nedelje", rekao je Džejkob.

Portsmut, koji je zbog nedefinisane situacije oko vlasništva nad klubom imao velikih finansijskih poteškoća, iz prvih 13 kola engleskog prvenstva osvojio je samo sedam bodova. Ekipa je ostvarila dvije pobede, jedan remi i deset poraza.

Avram Grant je 2008. sa Čelsijem dogurao do finala Lige šampiona, pošto je početkom te sezone seo na klupu "plavaca" umjesto Žozea Murinja.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC