• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Antić stao u Kačarovu odbranu

"Reprezentacija Srbije i svaki njen član su, odgovorno tvrdim, vrsna grupa profesionalaca i skup u svemu kvalitetnih ljudi".

 Antić stao u Kačarovu odbranu Izvor: MONDO

Selektor Srbije Radomir Antić uputio je pismo treneru Herte Fridhelmu Funkelu, kako bi mladog fudbalera sredine reda Gojka Kačara odbranio od kritika da se nije ponašao profesionalno tokom reprezentativnih akcija.

"Izražavam lično neslaganje i izrazito nezadovoljstvo zbog niza iznesenih netačnih informacija", počeo je selektor.

"Reprezentacija Srbije i svaki njen član su, odgovorno tvrdim, vrsna grupa profesionalaca i skup u svemu kvalitetnih ljudi", navodi se u Antićevom pismu objavljenom na sajtu Fudbalskog saveza Srbije.

On je naglasio da su "naša okupljanja i rad obilježeni maksimalnim zalaganjem svakog pojedinca i odišu duhom sportskog entuzijazma baziranog na zakonima fudbala, što nas čini ozbiljnom ekipom".

"Uvjeren sam da ostvareni rezultati i direktan plasman na Svjetsko prvenstvo predstavljaju adekvatne dokaze tog stava", napisao je renomirani trener.

Funkel je poslije pauze u prvenstvu Njemačke, tokom koje je Srbija odigrala prijateljske mečeve sa Sjevernom Irskom i Južnom Korejom, rekao da se Kačar vratio u klub "vidno umoran", kao i da je vjerovatno "spavao do podne i ispio bezbroj kafa".

"Zaista mi nije jasno odakle Vam svi netačni podaci koje ste saopštili. Poručujem Vam da reprezentacija Srbije nije udruženje volontera, niti privatna zadruga, a tvrdim da je Gojko Kačar kulturno i vaspitano dijete, igrač izuzetnih predispozicija i neko na koga smo sa razlogom ponosni",
naveo je Antić.

(Beta, MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC