• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćiro: Zbog Misimovića napuštam reprezentaciju!

"Smatram da je Misimović za nacionalnu vrstu mnogo važniji od mene i iz tog razloga odlučio sam da odstupim”, rekao je Blažević.

 Ćiro: Zbog Misimovića napuštam reprezentaciju! Izvor: MONDO

Miroslav Ćiro Blažević odlazi sa klupe reprezentacije BiH, prenosi portal Sarajevo-x.com.

Kao razlog odlaska, Ćiro je naveo izjavu Zvjezdana Misimovića - da on više neće igrati za reprzentaciju dok je Miroslav Blažević selektor.

“Znam da je Misimović izjavio da više neće igrati za BiH ako ja ostanem. Smatram da je on za nacionalnu vrstu mnogo važniji od mene i iz tog razloga odlučio sam da odstupim”, rekao je Blažević.

Blažević, uprkos tome što reprezentacija u obe utakmice sa Portugalom nije postigla ni gol i što je evidentno da imaju kvalitetniji tim od BiH i Savez, koji je puno ozbiljniji od onog u Sarajevu, koji je zajedno sa selektorom dozvolio da u hotelu u Lisabonu gdje je bila reprezentacija bude mnoštvo menadžera i navijača, koji igračima nisu dali mir, i dalje kao jedinog krivca za neuspjeh vidi u Misimoviću.

"Sine, stalno gledam utakmicu iz Lisabona i ne mogu se oteti utisku da je Misimović podbacio. Nakon njegove dvije izgubljene lopte, ključni igrači Spahić i Rahimić dobijaju žute kartone. Da stvar bude gore izgubili smo ih za revanš. Da je on bio na visini zadatka, uvjeren sam da bi bili na jugu Afrike. Ovo bi vam potvrdili svi relevantni nogometni stručnjaci. Zašto nije želio da igra pitanje je koje mi se stalno vrti po glavi, tražim odgovor, a njega nema“, rekao je Blažević.

Zanimljivo - u svim intervjuima poslije poraza od Portugala selektor, koji je bez sumnje reprezentativni fudbal u BiH doveo na jedan viši nivo , ni u jednoj situaciji nije na sebe preuzeo ni minimum odgovornosti.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC