• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KUP: I Zvezda u polufinalu

Crvena zvezda se pridružila Partizanu, Vojvodini i OFK Beogradu u polufinalu Lav Kupa Srbije.

 KUP: I Zvezda u polufinalu Izvor: MONDO

U posljednjoj utakmici četvrtfinala kupa, Crvena zvezda je pobijedila Spartak 3:2 (1:1). Glove za Zvezdu postigli su Milan Vilotić, Slavko Perović i Dejan Lekić, a dvostruki strijelac za Spartak bio je Predrag Mijić.

Upozoravao je trener crveno-bijelih Vladimir Petrović Pižon svoje pulene da izbace iz glave predstojeći "vječiti derbi" sa Partizanom, ali izgleda da ga nisu poslušali. Zvezda ponovo nije pružila nekakvu ubjedljivu igru, ali je ponovo pobijedila, što je, ipak, najvažnije.

Ono što bi trebalo da brine Petrovića jeste to što je njegov tim na utakmici protiv Spartaka primio dva gola koliko u cijelom dosadašnjem toku Jelen Superlige! A, možda, je sve, ipak, bila inspiracija raspoloženog Predraga Mijića.

Pred oko 4.000 gledalaca, Zvezda je povela u 14. minutu kada se u gužvi najbolje snašao Milan Vilotić koji je sa pet metara pogodio mrežu Spartaka.

Gosti se nisu uplašili imena protivnika, niti veličine njegovog stadiona, pa su poslije nekoliko neuspješnih napadačkih akcija, ipak uspjeli da izjednače u finišu prvog dijela.

U 41. minutu sa lijeve strane oštro je centrirao bivši igrač Zvezde Dragan Šarac, lopta dolazi do druge stative, gde je neometani Predrag Mijić smjestio u mrežu.

Ipak, u nastavku Zvezda je opravdala ulogu apsolutnog favorita.

Samo pet minuta poslije odmora, crveno-bijeli su ponovo poveli. Sa lijevog krila je centrirao Vladimir Bogdanović, a Slavko Perović, u padu, sa pet metara, glavom pogodio mrežu.

Na 3:1 povisio je Dejan Lekić u 67. minutu. Golgeter Zvezde iskoristio je sjajnu asistenciju Bogdanovića, potom se oslobodio čuvara, predriblao i golmana, a onda je lagano poentirao.

Četiri minuta prije kraja meča, Spartak je postigao drugi gol, a strijelac je ponovo bio Mijić. Poslije kornera Torbice, Mijić je loptu zahvatio glavom na prvoj stativi i iznenadio uspavanu odbranu domaćina.

Ovaj gol ipak nije moga da utiče na konačan ishod meča...Spartak nije imao dovoljno vremena da izbori penale.


U polufinale kupa plasirali su se Partizan, Vojvodina i OFK Beograd.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC