• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Stevanović: Evropski duel protiv Jagodine

Poslije pobede nad Jagodinom i plasmanom u polufinale Kupa Srbije, trener Partizana Stevanović rekao da je zadovoljan formom tima.

 Stevanović: Evropski duel protiv Jagodine  Izvor: MONDO

Partizan je prebrodio još jednu prepreku na putu ka odbrani trofeja u Kupu Srbije. Poslije pobjede "na mišiće" nad prvoligašem Proleter u Novom Sadu, crno-bijeli pobijedili u gostima i Jagodinu, do sada najtežeg rivala u ovom takmičenju.

Poslije meča, koji je Partizan dobio 2:1, trener beogradskog tima Goran Stevanović izjavio je da je ovo bio "evropski duel", po načinu na koji je utakmica tekla.

"Ova utakmica je zaista podsjetila na naše evropske mečeve, sa puno duela, puno šansi, prava muška utakmica! Obe ekipe su se dobro taktički spremile za ovu utakmicu, Jagodina je pokušavala dugim loptama, da nas dobije u vazduhu. Mi smo se toga plašili, znali smo da neće biti mnogo nadigravanja na sredini terena, bilo je mnogo duela", rekao je Stevanović.

On je dodao da je poslije vođstva Jagodine, Partizan brzo izjednačio, što ga je vratilo u igru.

"Pitanje je kako bi bilo da je ostalo 1:0 na poluvremenu", rekao je Stevanović i ocijenio da je u svakom slučaju bilo uživanje gledati ovaj meč.

Replicirao mu je trener Jagodine Mladen Dodić koji je uzvratio da "jeste bilo uživanje gledati utakmicu kad se dobije".

"Ja smatram da nije bilo previše ljepote, bilo je dosta taktičkih nadmudrivanja, izgleda da više nema tajni. Pokušali smo da odigramo kako su igrali Partizanovi protivnici u Evropi, naravno da mnogo toga to nije dozvoljavalo, prije svega kvalitet protivnika. Pokušali smo da ih sačekamo na kontru i polukontru, ali smo primili izjednačujući gol praktično bez igre...Kad pogledate kako smo primili drugi gol, pet bez igre, onda ostaje žal za polufinalom", rekao je Dodić.

On je pohvalio svoje igrače za veliku borbenost i želju, ali je naglasio da je u fudbalu potrebna i sreća.

Novinare je zanimalo kako Stevanović vidi tenutnu formu Partizana, poslije serije uspješnih rezultata.

"Mi pobjeđujemo, ali se u medijima za nas stalno piše da je to jadno i bijedno...Od nas se stalno traži da igramo dobro, da pobjeđujemo, non-stop se očekuje neki dobar potez, dribling, efektan gol...To je teško breme koje igrači Partizana nose", rekao je Stevanović u dahu i nastavio:

"Mi igramo dobro i ja sam izuzetno zadovoljan formom igrača. Dobili smo pet, šest utakmica što nije lako ni u nižim ligama. U Evropi smo se naučili da igramo na rezultat".

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC