• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Vidal: Pobedio je "ružan" fudbal

Autor mondo.rs

Fudbaler Bajerna smatra da je njegov tim nezasluženo eliminisan iz Lige šampiona. "Mi smo najbolji na svetu, ali ne pobeđuje uvek bolji", izjavio je posle revanša polufinala u Minhenu

Fudbaler minhenskog Bajerna Arturo Vidal teško je podneo eliminaciju svog tima iz Lige šampiona.

Bavarci su slavili rezultatom 2:1 u revanšu polufinala pred svojom publikom, ali je Atletiko Madrid prošao u finale Lige šampiona nakon što je slavio u prvom meču rezultatom 1:0.

 Arturo Vidal je rekao da je Atletiko nezasluženo izborio plasman u finale Lige šampiona i dodao da je "ružan" fudbal pobedio u ovom duelu.

"Nije mi jasno kako lopta nije htela u gol. Napravili smo mnogo šansi u oba meča, ali nismo ih koristili. Atletiko je igrao ružan fudbal protiv najboljeg tima na svetu. Jedino što sam video od njih je dva gola", rekao je Vidal posle utakmice.

Čileanac je poručio da je ekipa jako tužna zbog eliminacije, ali da joj sada preostaje da osvoji "duplu krunu" u Nemačkoj.

"Mi smo najbolji na svetu, ali ne pobeđuje uvek bolji. Fudbal je takav, bolji tim je ispao, bili smo superiorni u dva duela, kontrolisali posed lopte, ali nismo bili efikasni", zaključio je Vidal.

U finalu Lige šampiona, koje se igra 28. maja na San Siru, Atletiko Madrid će igrati protiv boljeg iz duela Reala i Mančester sitija.

Tagovi

BM

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC