• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pižon: Eh, ta završnica...

Trener Zvezde zadovoljan pobjedom, ali ne i igrom svog tima u završnici meča protiv Spartaka. Iznenadio ga zahtjev Partizana o doping kontroli.

 Pižon: Eh, ta završnica...  Izvor: MONDO

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladimir Petrović-Pižon zadovoljan je što je njegov tim pobijedio Spartak 3:2 i ušao u polufinale Lav Kupa Srbije. Ali, nije zadovoljan cjelokupnim performansom ekipe.

"Držali smo sve u svojim rukama i brzo poveli, ali protivnik nije bio tako slab da bi nam to garantovalo pobjedu. U nastavku meča smo brzo došli do novog vođstva jer smo zaigrali sa tri špica. Došli smo i do trećeg gola, ali je nakon toga odbrana zaspala. Zadovoljan sam jer su u kupu uvijek moguća iznenađenja, ali smo u finišu sami sebi mogli da iskomplikujemo situaciji", rekao je Petrović na konferenciji za novinare.

Strateg crveno-bijelih dodao je da još ne zna težinu povrede zbog koje je kapiten ekipe Nikola Lazetić morao da napusti igru u 27. minutu.

Na molbu novinara, Petrović je prokomentarisao i inicijativu Partizana da se poslije "vječitog" derbija obavi doping kontrola. To je trenera Zvezde iznenadilo, ali je istakao da su njegovi igrači spremni da se povrgnu testovima.

"Taman posla da će to da nas destabilizuje. Sutra idemo sa predsjednikom FSS Tomislavom Karadžićem na zajednički ručak, da pravimo prijateljsku atmosferu pred derbi i samo zbog toga me iznenadila ta inicijativa Partizana", rekao je Petrović.

Petrović je dodao da je nacionalni savez trebalo još na početku sezone da uvede obaveznu doping kontrolu.

"Pristajemo, a FSS je to trebalo da organizuje od početka sezone. Što se nas tiče, mogu i odmah da dođu, nemamo čega da se plašimo", zaključio je Petrović.

Trener Spartaka Zoran Milinković rekao je da je, uprkos porazu, ponosan na svoje fudbalere i igru koju su pružili.

"Odigrali smo zaista dobro. Imali smo respekt prema rivalu, ali smo neprekidno tražili igru i, kroz nju, rezultat. Pokazali smo da možemo da igramo dobar fudbal, da stasavamo kao tim. Ponosan sam na svoje igrače, jer su pokazali dosta toga lijepog i dobrog", izjavio je Milinković na konferenciji za novinare poslije utakmice.

Šef stručnog štaba subotičke ekipe je dodao i i da nije zadovoljan suđenjem, ali da time ne želi da umanji pobjedu Crvene zvezde.

"Prva dva Zvezdina gola su bila zaista čudna. Čini mi se da je prvi postignut poslije ofsajda, a da prekršaj koji je prethodio drugom golu nije postojao. Moj utisak je da je sudija bio najgori akter utakmice, ali time neću da umanjim uspjeh Zvezde, niti da tražim alibi", zaključio je Milinković.

(Beta/MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC