• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Srpska protiv Barbareza!

"Slobodno napišite da Barbarez neće biti selektor BiH. Može da bude ali preko mene mrtvog", kaže srpski član Predsjedništva FS BiH.

 Srpska protiv Barbareza! Izvor: MONDO

Već su počela licitiranja oko nasljednika Miroslava Blaževića na klupi reprezentacije BiH, iako je Ćiro još zvanični selektor, ali je najavio odlazak.

U banjalučkoj štampi, pominju se trenerska imena poput Ćirinog pomoćnika Borčeta Sredojevića, Amara Osima ili Riste Vidakovića, nekadašnjeg igrača Sarajeva, Crvene zvezde i Betisa.

Glavni favorit za novog kormilara "zmajeva", po sarajevskim medijima je legendarni kapiten Sergej Barbarez!

Međutim, fudbalski radnici iz Republike Srpske, a posebno potpredsjednik Fudbalskog saveza BiH Bogdan Čeko, kategorično su protiv imenovanja nekadašnjeg igrača Hanovera, Union Berlina, Hanze, Borusije Dortmund, Hamburga i Leverkuzena.

"Slobodno napišite da Barbarez neće biti selektor. Može da bude ali preko mene mrtvog! Dok sam ja član Predsjednioštva FS BiH, Barbarez neće proći", rekao je Čeko za "Euroblic".

Zbog sukoba na relaciji Ćiro - Zvjezdan Misimović, neuspjeha u baražu, ali i brojnih u najmanju ruku čudnih ugovora, po kojima je "treneru svih trenera" pripadalo 70 odsto novca, Čeko vjeruje da će biti smijenjen.

"Pa ljudi, Ćiro je skuplji od selektora Srbije Radomira Antića, a ‘orlovi’ su pod njegovom palicom suvereno pokorili grupu i izborili plasman na Mundijal. Blažević nije uspio u tome i ne vidim razlog zbog čega bi ostao na klupi BiH", dodao je srpski član Predsjedništva FS BiH.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC