• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda odgovorila na doping: Pričajmo o suđenju

Zvezda predložila Partizanu i FSS-u da se uoči derbija organizuje sastanak na kojem bi glavna tema bilo suđenje.

 Zvezda odgovorila na doping: Pričajmo o suđenju Izvor: MONDO

"Vječiti derbi" srpskog fudbala biće odigran u subotu, ali su Crvena zvezda i Partizan već počeli da ga "igraju" van terena.

Najprije je iz Partizana stigla inicijativa da se sprovede obavezna doping kontrola, a u ime Crvene zvezde odgovorio je trener Vladimir Petrović-Pižon, koji se jeste iznenadio na takav prijedlog, ali je i poručio: "Pristajemo, a FSS je to trebalo da organizuje od početka sezone. Što se nas tiče, mogu i odmah da dođu, nemamo čega da se plašimo".

Ni Zvezda ne sjedi skrštenih ruku. Prema nezvaničnim saznanjima MONDA, iz Ljutice Bogdana upućeno je pismo na Terazije, u sjedište Fudbalskog saveza Srbije, sa prijedlogom da se uoči 137. "vječitog derbija" napravi sastanak o suđenju.

Na tom sastanku bi, predlažu crveno-bijeli, učestvovali i predstavnici Partizana, sudijske organizacije (predsjednik Bogoljub Stepanović), kao i čelnici FSS.

U pismu se, prema saznanjima MONDA, poručuje da bi suđenje trebalo da bude na visini "vječitog derbija" i da treba učiniti sve da se otklone bilo kakve sumnje u vezi sa sudijskim odlukama tokom predstojećeg sudara najvećih rivala u srpskom fudbalu.

Prema posljednjim informacijama iz Zvezde, prodaja karata ide odlično, očekuje se više od 30.000 gledalaca u subotu, a osim inostranih skauta i menadžera dolazak su najavili i mnogobrojni novinari inostranih medija, najzanimljvije detalje sa utakmice preuzeće i neke od najvećih televizijskih stanica u Evropi.

(MONDO - fotografija sa nekog od ranijih derbija/MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC