• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Katai pred Olimpijakos: Naježim se od pomisli!

Autor mondo.rs

Crvena zvezda i Olimpijakos će u nedelju odigrati prijateljski meč, a Aleksandar Katai još jednom je pozvao sve navijače da dođu na stadion "Rajko Mitić".

 Katai jedva čeka meč sa Olimpijskosom Izvor: MN Press/arhiva
Izvor: MN Press/arhiva

Prijateljska utakmica Crvene zvezde i Olimpijakosa dogovarala se mesecima unazad, a potom se i njen termin menjao nekoliko puta. Poslednji utvrđeni, onaj koji se neće više menjati, jeste onaj u nedelju od 19 časova kada prvak Grčke gostuje na stadionu "Rajko Mitić".

Nekadašnji igrač ovog kluba, a sadašnji Crvene zvezde, Aleksandar Katai, iskoristio je još jednom priliku da pozove navijače da u velikom broju dođu na ovaj meč.

"Odavno nismo imali ovakvog protivnika na Marakani, a posebnu draž celoj priči daje to što se radi o klubu koji nam je mnogo blizak, u svakom smislu. Verujem da niko ne želi da propusti ovaj praznik fudbala, a mi igrači ćemo se potruditi da opravdamo ono što se od nas očekuje", kazao je Katai.

Ističe da je svestan toga da pomeranje meča može da predstavlja problem, ali da obećava dobar duel.

"Naježim se kad pomislim koliko će biti dobro na tribinama našeg stadiona. Očekujem veliku podršku, mnogo gledalaca koji će doći da uživaju u dobrom fudbalu".

Momak iz Srbobrana je tri godine proveo u Olimpijakosu, ali na pozajmicama.

"U pitanju je zaista sjajan tim koji je ponovo dominantno osvojio titulu u Grčkoj. Olimpijakos već jako dugo vodi glavnu reč u grčkom fudbalu, redovan su učesnik u Ligi šampiona, igrali su neke zaista velike mečeve i ostvarili velike pobede. Zar je potrebno reći više? Olimpijakos je ekipa za poštovanje", kazao je Katai.

Ali...

"Sa druge strane, i mi smo ove sezone pokazali da znamo da igramo fudbal, i to kvalitetan fudbal. Motiva nam neće nedostajati", kazao je on.

Cene su 300 dinara za sever, 500 za istok, i 700 za zapadnu tribinu stadiona "Rajko Mitić". Za duel će važiti i sezonske karte.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC