• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mančester se sprema za "život poslije Vidića"

Ostanak ili odlazak Nemanje Vidića sa Old Traforda je centralna tema britanskih medija, uz, naravno, iznenađujući poraz Junajteda od Bešiktaša.

 Mančester se sprema za "život poslije Vidića" Izvor: MONDO

Defanzivac srpske reprezentacije izjavio je da ne žuri sa produžetkom ugovora sa Mančester junajtedom. To sve dodatno podgrijava priče da će se 28-godišnji Vidić rastati sa "đavolima" i da će se preseliti u toplije krajeve, najvjerovatnije u Španiju, što je želja i njegove supruge Ane.

"Ne želim nikoga da požurujem i pritiskam u vezi sa novim ugovorom. Srećan sam ovde i mislim da sam to pokazao na svim utakmicama. Želim da budem dio ovog tima i uvijek dajem 100 odsto svojih mogućnosti. Nikad nisam rekao da sam nezadovoljan. Drugi o tome pišu i govore, ja ne. Ali, protiv toga ne mogu da se borim i ne želim više da pričam o tome", izjavio je Vidić.

Vidićeva trenutna plata u Mančesteru je 70.000 funti nedeljno i ističe 2012. godine. Prema jednim izvorima, Mančester želi da ga zadrži, ali drugi pak tvrde da se rastanak približio.



Britanski Dejli Mejl piše da Mančester već planira "život poslije Vidića", a na oku ser Aleksa Fergusona je 20-godišnji Danac Simon Kjaer, igrač Udinezea. Njegova otkupna cijena je 11 milion funti.

Što se tiče poraza od Bešiktaša, Vidić kaže da niko u Junajtedu nije uzdrman tim neuspjehom i da to neće uticati na buduće igre tima u Premijer ligi i Ligi šampiona.

"Poraz je, svakako razočaravajući, ali ne mislim da je to veliki problem i ne zanima nas šta će drugi klubovi da pomisle o nama poslije ovog poraza. Priznajem, zabrinut sam zbog svoje igre i cijelog tima, ali me ne zanima šta fudbaleri Čelsija misle o tome. Igrali smo sa dosta mladih igrača, a Bešiktaš se branio sa desetoricom. I pored toga, imali smo dosta šansi, koje nismo iskoristili. Naravno da nam ne prija činjenica da smo izgubili, posebno zato što je prekinut niz od 23 utakmice bez poraza, ali to je fudbal, dešava se", rekao je Vidić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC