• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Olimpijakos u Beogradu u najjačem sastavu!

Autor mondo.rs

Očekuje se spektakl u nedelju na stadionu Rajko Mitić.

Fudbaleri Crvene zvezde i Olimpijakosa u nedelju od 19 časova igraju prijateljsku utakmicu na stadionu Rajko Mitić. Biće to 12. netakmičarski susret beogradskih i atinskih crveno-belih, ali tek drugi u Beogradu.

I jedni i drugi obezbedili su titule u nacionalnim prvenstvima, ali će i pored toga igrati u najjačim sastavima. Dakle, očekuje se spektakl i na tribinama i na terenu!

Na sajtu Crvene zvezde objavljeno je da će se u avionu sa igračima grčkog tima naći španski golman Roberto Himenez, kapiten tima čiji je transfer iz Saragose  2013. plaćen šest miliona evra. U Beogradu će biti i francuski levi bek Artur Masuaki, kao i plejmejker švajcarske reprezentacije Pajtim Kasami, zatim iskusni Argentinac Esteban Kambiaso i reprezentativac Srbije Luka Milivojević. Među putnicima je najavljen i Konstantinous Fourtunis, najbolji igrač ekipe, koji je ove sezone postigao 21 gol i ubeležio 16 asistencija. Od napadača očekuju se Kolumbijac Pardo, Meksikanac Pulido i Nigerijac Ideje Braun.

Podsetimo, Olimpijakos je ove sezone zauzeo treće mesto u grupi Lige šampiona, iza Bajerna i Arsenala, a ispred Dinamo Zagreba, a potom je u Ligi Evrope eliminisan od Anderlehta u šesnaestini finala.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC