• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pele ponovo "mrači" Nejmara i ekipu

Autor mondo.rs

Slavni fudbaler ocenio da trenutno ima južnoameričkih reprezentacija koje igraju mnogo lepši fudbal, iako su Brazilci decenijama važili za "vanzemaljce".

Brazil ima pet titula svetskog šampiona u fudbalu, ali su reprezentativci te zemlje pre dva leta, 2014. dobrano razočarali svoje navijače, kada na domaćem terenu nisu uspeli da dođu i do šestog trofeja. Ne samo što nisu uspeli da dođu do trofeja, već su u polufinalu doživeli debakl u duelu sa Nemačkom, koja ih je pobedila 7:1.

Svesni su mnogi da reprezentacija Brazila već godinama unazad ne liči na neke ranije generacije, a to posebno boli legendarnog Pelea, koji ih redovno kritikuje.

"Tužan sam kada govorim o tome. Plakao sam dok sam gledao utakmicu protiv Nemačke i to ne samo zbog rezultata. Plakao sam jer ne znam šta se desilo sa brazilskim fudbalom", razočarano je izjavio Pele za ESPN.

"Možda ovog leta na Olimpijskim igrama i na Kopa Amerika možemo da podsetimo svet na to kako Brazil igra, ali to neće biti lako. Bojim se da smo izgubili svoj put. Druge južnoameričke zemlje, poput Argentine, Čilea i Ekvadora, sada igraju lepši fudbal od Brazila", smatra čuveni golgeter.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC