• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

U FSS "čuli" da je bilo sukoba, kazna 6 meseci?

Autor mondo.rs

Disciplinska komisija FSS, kao i Sudijska organizacija, i dalje čekaju zvanične izveštaje sudije Đokića i delegata Nebojše Vukadinovića.

 Miodrag Božović i sudija Đokić Šta se dogodilo u tunelu Marakane Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Šta se dogodilo u tunelu Stadiona "Rajko Mitić" posle utakmice Crvena zvezda – Vojvodina (1:3), odigrane u subotu uveče?

U Fudbalskom savezu Srbije i dalje ne znaju, samo su – prema rečima predsednika Disciplinske komisije naše "Kuće fudbala, Žarka Stevanovića – čuli glasine o nekakvom sukobu.

Naime, dva dana posle meča u kojem je novi šampion doživeo težak poraz u "crveno-belom derbiju", javnost je saznala nezvanične informacije o tome da je trener Crvene zvezde Miodrag Božović, posle verbalnih uvreda tokom samog meča, fizički napao sudiju Nenada Đokića, koji ga je potom prijavio nadležnima u Savezu.

Sam Božović u izjavama za nekoliko različitih medija ponovio je da nije bilo nikakvog napada i da je Đokić sve izmislio.

"Nije bilo sukoba, otišao sam u svlačionicu, a ljudi svašta pričaju", rekao je Božović.

U pravilniku stoji da se za napad na sudiju dobija najmanje šest meseci suspenzije. Ako se utvrdi da je sudija teže povređen, minimalna kazna je jednogodišnja suspenzija, a moguće je i doživotno proterivanje iz fudbala, piše "Informer".

"Utorak je rok kad stiže kompletan zapisnik i izveštaj delegata utakmice. Čuo sam da je bilo nekog sukoba, ta informacija je samo prostrujala, ali dok ne vidim i zvaničan izveštaj, ne mogu da pričam", rekao je Stevanović za "Informer".

"Fizički napad na sudiju spada u red teških prekršaja. Ne znam precizno koliko, jer nemam pravilnik kod sebe u ovom trenutku. Ako bude utvrđeno da je do sukoba došlo, sigurno će biti suspendovan", dodao je Stevanović.

I predsednik Sudijske komisije FSS Zoran Petrović takođe kaže da je čuo da je sukoba bilo.

"Sve što sam dosad čuo, to je iz sredstava informisanja. Još nisam dobio potvrdu dešavanja. Kad sve bude utvrđeno, zauzećemo stav. Trudimo se da stanemo iza sudija i zaštitimo ih", rekao je Petrović.

U međuvremenu, iz Rusije je stigla izjava generalnog direktora Crvene zvezde, Zvezdana Terzića, koji je najavio da će Božović ostati u klubu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC