• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teri na raskrsnici: Ljubav ili brdo para?

Autor mondo.rs

Kapiten Čelsija uskoro će doneti važnu odluku

Džon Teri napravio je veliku glupost na meču protiv Sanderlenda zaradivši crveni karton u finišu meča, zbog čega će propustiti preostale dve utakmice u Premijer ligi. To može da znači da će Teri bez oproštaja napustiti Čelsi posle 18 godina boravka u tom klubu.

Novi trener Čelsija, Antonio Konte, koji će klub zvanično preuzeti po okončanju sezone, navodno ne vidi 35-godišnjeg kapitena u planovima tima sa Stamford bridža, pa je pitanje gde će Teri?

On je rekao da bi voleo da ostane u tom klubu, kao i da planira da igra fudbal još dve godine.

"Želim da igram još dve godine, nadam se u Čelsiju. Ja sam igrač Čelsija i Čelsi je moj klub još od kada sam imao 14 godina. Volim Čelsi", rekao je Teri u intervjuu za danski klub Brondbi, koji je posetio.

Odluka o nastavku karijere trebalo bi uskoro da bude poznata. Engleski mediji prenose da se Teri nedavno dva puta u kratkom vremenskom roku sastao sa Konteom, i da su tom prilikom pričali o planovima.

Na drugoj strani kapiten Čelsija, koji je za prvi tim debitovao 1998, i od tada je zabeležio 703 nastupa, dobio je nekoliko fantastičnih ponuda iz inostranstva.

Želju da ga vide u svojim redovima pokazali su klubovi iz najjače američke lige - MLS, a Britanci pišu da je poslednja "nepristojna ponuda" stigla iz Kine.

Naime, neimenovani klub iz kineske prve lige, za koji neki tvrde da je iz Šangaja, ponudio je Teriju 12 miliona funti za sezonu! Ukoliko bi prihvatio tu ponudu Teri bi postao najskuplje plaćeni igrač na planeti.

On bi tako mogao da bude još jedan u nizu igrača koji su za veliki novac otišli u Kinu, posle Žervinja, Aleksa Tešeire, Džeksona Martineza i njegovog bivšeg saigrača iz Čelsija, Ramireša.

Mediji nagađaju da bi Teri mogao da se preseli u redove Gvangžua, koji predvodi njegov bivši trener Felipe Skolari ili da pojača ekipu Šangaj SIPG, koju su sa klupe predvodi bivši selektor Engleske Sven Goran Erikson. Obojica stručnjaka ne kriju da bi ga rado videli u redovima svojih ekipa.

"Ako bi me Džon pozvao i pitao za savet, odmah bi mu rekao da rezerviše prvi let za Kinu. Rekao bih mu 'Šta čekaš'", izjavio je nedavno Demba Ba, bivši Terijev saigrač u Čelsiju, koji je prošle godine potpisao za ekipu Šangaj Šenhua.

Da li će Teri poslušati savet Senegalca ili će presuditi ljubav prema Čelsiju? Odgovor ćemo saznati uskoro...

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC