• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Muslin o spisku: Od sada samo od njih zavisi...

Autor mondo.rs

"Vrata reprezentacije su svima otvorena, a isključivo će od svih njih da zavisi ko će biti pozivan za naredne akcije", kaže selektor reprezentacije Srbije.

 Slavoljub Muslin o spisku reprezentacije Srbije Svima otvorena vrata Izvor: MN PRESS

Prvo spisak, pa izjava!

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Slavoljub Muslin izjavio je da nacionalni tim tokom majsko-junskih prijateljskih mečeva mora da pokaže da ima kvalitet za Mundijal u Rusiji i zasluži podršku navijača uoči starta kvalifikacija.

"Pozvao sam veliki broj igrača kako bih se sa svima njima upoznao, ali i kako bi svi oni mogli da se upoznaju sa mojom vizijom i principima po kojima će se ubuduće raditi i funkcionisati u reprezentaciji. Na ovaj način smo pokazali da su vrata reprezentacije svima otvorena, čak i onima koji trenutno iz objektivnih okolnosti nisu trenutno sa nama, a isključivo će od svih njih da zavisi ko će biti pozivan za naredne reprezentativne akcije", rekao je Muslin sa za sajt FSS.

On je istakao da od igrača očekuje da opravdaju ukazano poverenje i pokažu dobar odnos prema nacionalnom dresu.

"Od svih igrača se očekuje da svojim ponašanjem na terenu ali i van njega, kao i odnosom prema obavezama na svakom treningu, pokažu i dokažu da su oni najbolje što Srbija ima".

Novi selektor nacionalnog tima naglasio je da su prijateljske utakmice protiv Kipra, Izraela i Rusije veoma važne, jer već 5. septembra sledi utakmica sa Republikom Irskom na startu kvalifikacija za Svetsko prvenstvo 2018. godine.

"Slede nam veoma važne provere u kojima će se iskristalisati tim za start kvalifikacija i siguran sam da će za sve njih to biti veliki motiv. U predstojeće tri utakmice Srbija mora da pokaže da ima kvalitet da se nađe na SP u Rusiji i upravo na ovim mečevima moramo da krenemo da gradimo ambijent i zaslužimo podršku navijača koja nam je neophodna da bismo ostvarili cilj", zaključio je Muslin.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC