• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Zmajići" se nadaju pobjedi protiv Ukrajine

Autor mondo.ba

Kadetski reprezentativac Bosne i Hercegovine i član zagrebačkog Dinama Tomas Dadić priprema se za posljednju utakmicu na Evropskop prvenstvu u Bakuu protiv Ukrajine.

Kadeti Bosne i Hercegovine na Evropskom prvenstvu u Azerbjedžanu sa dva uvodna poraza od Austrije i Njemačke izgubili su šanse za plasman u nokaut fazu, pa će duel posljednjeg kola grupe B protiv Ukrajine biti samo za prestiž.

Mladi napadač zagrebačkog Dinama Tomas Dadić smatra da je nedostajalo malo sreće da ekipa ostvari povoljniji rezultat na šampionatu.

"Odigrali smo dobar meč sa Njemačkom i pokazali još jednom da se možemo nositi sa svima, ali nažalost nismo imali dovoljno sportske sreće da dođemo do povoljnijeg rezultata. U svakom slučaju ne trebamo posustati, trebamo ponoviti pristup iz prethodnog susreta sutra protiv Ukrajine", izjavio je Dadić za zvaničnu stranicu Fudbalskog saveza BiH.

Dadić se nada da će naši reprezentativci protiv Ukrajine doći do bodova.

"Naša želja je da posljednju utakmicu pobijedimo. Ako budemo pravi možemo postići povoljan rezultat. Jako nam je važno da se vratimo sa ovog prvenstva barem sa nekim bodom", poručio je mladi golgeter.

Meč Bosna i Hercegovina - Ukrajina biće odigran sutra, 11. maja u 19:15 časova po lokalnom vremenu, odnosno 17:15 po našem, na stadionu "8 km" u Baku

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC