• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tošić: Ferguson me ohrabrio

Holandski mediji naširoko pišu o želji trenera Tventea, Stiva Meklarena, da na pozajmicu iz Mančester junajteda dovede Zorana Tošića.

 Tošić: Ferguson me ohrabrio  Izvor: MONDO

Reprezentativac Srbije tvrdi da za to nije čuo, ali ne krije da ponekad pomisli da bi možda mogao negdje na “kaljenje”. Međutim, tok njegovih misli značajno je promijenio Aleks Ferguson.

Menadžer šampiona Engleske, koji Tošiću nije pružao šansu do sada, ohrabrio ga je tim razgovorom.

“Već neko vrijeme sam planirao otvorenu priču sa trenerom o mom daljem statusu u klubu, ali me je Ferguson preduhitrio tog dana, u karantinu”, počeo je Tošić priču za “Danas”.

Bivši igrač Partizana nedavno je donio pobjedu (2:1) rezervnom timu Mančester junajteda u Halu sa dva sjajna gola.

“Malo je reći da sam zadovoljan onim što sam tada čuo. Normalno da je bio upućen u moje sve bolje partije u dresu rezervnog tima i reprezentacije, ali prvi put me je pohvalio i rekao da sve ozbiljnije računa na mene. Objasnio mi je i gdje je bio glavni problem. Suština je u mojoj fizičkoj spremi.

On je smatrao, a ja se složio, da u početku nisam bio spreman za jake duele, kakvima obiluje engleski fudbal. Pošto je intenzivnim radom u teretani i to riješeno, najavio je da će početi češće da me ubacuje u prvu ekipu. Saznao sam i da razmišlja o mom licenciranju za drugu fazu Ligu šampiona”.

Ipak, ni pozajmica nije nerealna opcija.

“Neću kriti, koliko god bio uporan u namjeri da uspem u Mančester junajtedu, u malom mozgu mi je ideja o pozajmici. Samo, i taj izbor predstavlja mač s dvije oštrice. Kao što ne mogu biti siguran da će mi ostanak na Old Trafordu, prije ili kasnije, otvoriti put ka najboljih 11, tako ni prelazak u drugu sredinu ne znači zagarantovano mjesto u tom klubu. Koliko god on mali ili veliki bio. Da se ne lažemo, igrači na pozajmici moraju biti tri puta bolji od svog konkurenta, starosjedeoca. A, ni treneri često nemaju interes da ih forsiraju. Mogao bih, znači, napraviti još goru stvar”, završio je Zoran Tošić.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC