• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kleo: Ako dam gol, biću najsrećniji

“Vrijeme je da pobijedim u 'vječitom derbiju'. Ako uz to i zatresem mrežu, biću najsrećniji“, kaže bivši Zvezdaš, a sada Partizanovac Kleo.

 Kleo: Ako dam gol, biću najsrećniji Izvor: MONDO

Napadač crno-bijelih Kleverson Gabrijel Kordova (24) u subotu neće imati vatreno krštenje na "vječitim derbijim“, ali će 137. duel Crvene zvezde i Partizana za njega biti drugačiji u odnosu na ostale aktere.

Brazilac je ljetos postao prvi igrač još od 1989. godine koji je crveno-bijeli dres zamijenio za crno-bijeli. Kleo je svjestan šta ga očekuje na Marakani u njegovom prvom nastupu protiv bivšeg kluba...

"Uvjeren sam da će atmosfera biti prava fudbalska. Znam da će mi zviždati kad god budem bio sa loptom, vjerujem da će mi ispjevati i neku pjesmu“, rekao je Kleo za „Sport“ i dodao: "Prave pristalice mog bivšeg kluba dobro znaju zašto sam napustio Marakanu i čija je to odluka bila.“

Fudbaler Partizana prizano je da mu poslije realizacije transfera, koji je uzburkao fudbalsku Srbiju , nije bilo svejedno na ulicama Beograda.

"Imao sam određenih, ali malih problema, kao što su dobacivanja na ulici tako da nisam ni izlazio pretjerano iz kuće. Sada je sve najnormalnije, ne osjećam ni strah ni pritisak“, rekao je Brazilac, i kratko odgovorio na pitanje da li se plaši meča sa Zvezdom:

"Ne. Jedva čekam da utakmica počne.“

Kleo ne krije da se sa nekim igračima Zvezde redovno čuje.

"Čujem se sa golmanom Stamenkovićem, ponekad i sa Ninkovim, koji je dobar prijatelj sa našim golmanom Radosavljevićem, još iz vremena kada su zajedno igrali za Čukarički. Jednom sam u banci sreo Lazetića.“

Brazilac će u subotu imati priliku da osjeti slast pobjede u najbitnijoj utakmici srpskog fudbala. U dresu Zvezde odigrao je dva derbija, ali nije trijumfovao.

"Nisam, imam remi i poraz. Znači, vrijeme je da pobijedim u 'vječitom derbiju' i to baš na Marakani. Ako uz to i zatresem mrežu, biću sigurno najsrećniji“, zaključio je Kleo.

(MONDO, foto: MN Press)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC